ahojte, uz tu bolo dost otazok, ale zatial som nasla iba jeden prispevok ohladom casteho mastenia vlasov. Ma niekto prosim nejaky osvedceny recept na to, aby som si nemusela umyvat vlasy kazdy den ? 😝
Dakujem
ziadny sampon mi zatial nepomohol, trosku sa upravilo iba pocas tehotenstva, ale to bolo daaaaavno 🙂
@profirodicka a aky si skusala? lebo ja som fakt vela druhov, drahsie aj lacnejsie a boli nafigu...jedine zihlavovy, fakt klasika, co by si nasla v kupelniach nasich babiciek 😀 samozrejme, ze sa mi to neupravilo po prvom pouziti, ale postupne ano....
a este mozes skusit pangamin bifi plus...to je na vlasy, nechty, atd....su to pivovarske kvasnice, tym si neublizis rozhodne...plus pomaha aj na travenie, imunitu...
hmmmm, pangamin poznam, super, skusim, to mi nenapadlo, velmi pekne dakujem 🙂, beriem aj lieky na klby, mozno mi to aj na to pomoze 🙂
@profirodicka len pozor na pangamin,odporuca sa aj pri nechutenstve,..aby si potom nezjedla aj slona,... 😀 😀 😀
@luba28 to nehrozi, pri nasich jedakoch mi tak vela nezostane 😀 😀 😀 😀 😀
@profirodicka budes chodit v noci vyjedat chladnicku,.. 😀 😀 😀
@luba28 myslis, ze az tak? Dam urobit zamok na nej 🙂 A mozno ked budem tucna, tak mi prestanu mastnut vlasy 😀
@profirodicka vidis,..mozno ze sa konecne tvoj problem vyriesi,.. 😀 😀 😀 😀 nieee,ale je vseobecne zname,ze vitaminy skupiny B sa predpisuju aj detom,ked nachcu jest a pangamin je toho az az,..ved pozri na ludi co piju pivo kazdy den,...zeny maju cici a rici a muzi brucho,... 😀 😀 😀 😀
len este musim zistit, ci maju aj mastne vlasy 😀 😀 😀
ale fakt som velmi zvedava, ci to pomoze
@luba28 ja som ho papala uz niekolkokrat 🙂 a v poriadku...ono tam mas davkovanie pre dospelych tusim 3xdenne 4tablety...alebo tak nejak...ale zas ked nejes plnu davku, nehrozia dake navaly hladu 😀 a to ja som maly chudy skriatok, ze mne by sa aj bolo zislo nieco pribrat 😀
@profirodicka ale mas viac druhov....bifi plus je aj na vlasy, nechty atd 🙂 ostatne tusim nie...
@hviezdicka111 dakujem, si mi zasvietila na cestu 🙂 , urcite vyskusam
ešte tu baby písali, že sóda bikarbóna, .... ale ešte som neskúšala, resp. môj muž, lebo stále zabudnem kúpiť ... vyskúšaj 😉
@profirodicka snad pomoze 🙂 ja som to mala po vysadeni HAK...vlasy otrasne, na tvari akne horsie ako v puberte....tak som zmenila sampon za "starotetuskovsky" a nasadila pangamin... 😀 a postupne sa to vsetko zlepsovalo 🙂
tak drzim palce..🙂
@hviezdicka111 dakujem, si zlata, vyskusam a ked bude moznost, dam vediet 🙂
@profirodicka po tej sode bikarbone ostanu vlasy sice nemastne ale jak chemlon,inak ja mam tiež problem s tym rychlim mastenim a neviem co na to 😒
niekde som v prispevku citala o sode bicarbone, ale ta slecna ci pani to miesala aj so samponom, preto sa pytam viacerych, ci maju aj s tymto skusenost alebo nejaky iny recept, je to otravne umyvat kazde rano, hlavne, ked sa ponahlam
Dnes je 38 den, co som nepouzula ziaden sampon, ale len sodu bikarbonu. Doba nutnosti umyt si vlasy sa neustale predlzuje...odporucam
@evatko som sa zlakla, ze 38 dni si nepouzila sampon 😀 😀 😀
ale vazne, to je prima sprava s tou sodou bicarbonou, ja to pouzivam pri tazkostiach so zaludkom, ale toto som netusila, ze aj na vlasy, dik, hlavne, ze uz to mas odskusane
@evatko a ako to aplikuješ? tú sodu dáš do vody a oplachuješ? ako často? v akom pomere - koľko sody na liter vody, či od oka?
@gabriellka fakt, to som sa neopytala, dik
nepouzivaj kremove sampony,ale cire a najlepsi je naozaj zihlavovy alebo lopuchovy.mne pomohli aj vlasove vody z drogerie
ja tiez pouzivam zihlavovy...sice sa po nom horsie rozcesavaju, ale da sa to prezit....ja som vynechala vsetky kondicionery, atd....cim viac blbosti som na valsy davala, tym boli horsie... takto umyvam 3x do tyzdna, aj to nie kvoli mastnote
@evatko neviem,ci robis dobre.soda bikarbona je agresivna a nenici ti vlasy?odkial mas tento recept?lebo ja by som mala obavy o svoje vlasy a pokozky,ci nahodou z toho lupiny nebudu alebo neoplesiviem 😀
kondicionery nepouzivam vobec, mne sa zda, ze mam vlasy po nich "zalepene", trosku pomaha lak na vlasy, ale len kym ho nerozcesem 🙂
tiez som si umyvala sodou bikarbonou na zaciatku tehotenstva kedze hormony spravili svoje aj s vlasmy... sodu zmiesat s vodou na kasicku votret do vlasov a dolezte je ich potom oplachnut octom zmiesanym s vodou .. daj si do googla NO POO a vyjde ti vela rad.. niekto miesto octa pouziva citronovu stavu ....
dobra diskusia je i napr tu http://www.omlazeni.cz/metoda-myti-vlasu-71-385... 😉
ja som si nakoniec dala objemovu trvalu a som viac nez spokojna umyvam vlasy raz tyzdenne i ked sa mi spalili konceky malo ale to sa podstrihlo a je to ok
@silaviat dakujem za super prispevok 🙂
@silaviat trvalu? mam odfarbene vlasy na blond, neviem-neviem, co by mi to urobilo.
tak to neviem ja som vlasy nefarbila.. a objemova trvala je slaba a vyraba sa i priamo na farbene vlasy... ale niesom kadernicka takze moc v tomto neporadim ... skus tu sodu sice to chce cas..ale vysledky su naozaj dobre ..
@profirodicka ja som presla na klasicky zihlavovy sampon 🙂 a postupne sa to upravilo...ale tiez som bola v stave, ze som si umyla rano a vecer som uz mohla zas 😀