Mastné a padajúce vlasy

renataba
20. aug 2015

vie , niekto poradiť, čo pomôže na mastné vlasy, umývam si každý druhý deň a stále vyzerajú ako mastné a vo väčšom množstve mi padajú

batwoman
20. aug 2015

Čím častejšie ich budeš umývať, tým rýchlejšie sa Ti budú "mastiť". Tiež som kedysi mala ten problém. Teraz umyjem vlasy tak max. 2krát za týždeň a sú v pohode...

stromberg
20. aug 2015

časté umývanie vlasov.. tak týždeň nezmývajte robte si cop alebo niečo aby nebolo vidno že sú moc mastné a zmyte tak po týždni..🙂 tiež som to riešila lebo som hlavu zmývala tiež každý druhý deň.. teraz? nosím cop ztočený dohora a vôbec neriešim mastnú hlavu..🙂 po čase sa to upraví..🙂

juliana30
20. aug 2015

@renataba tak ja som na nete vyčítala ,že viacerým pomohol tento šampón z oriflame,tak som si ho objednala a skutočne sa mi nemastia vlasy,mala som tiež taký problem ako ty.

erickatt
20. aug 2015

Ja mam mastneee. Uz 3 roky si ich umyvam len raz tyzdenne a vobec som ich nepresvecila at sa nemastia. A nic, nic si s nimi nerobim. Ani farba ani ziadne novodobe pripravky.potrebovali by umyt kazde dva dni, ale to nerobim.

bibistec
20. aug 2015

no úprimne mastenie vlasov je spôsobené hormónmi čiže neumývanie nepomôže. Bohužiaľ až hormonálna zmena môže zmeniť frekvenciu mastenia. Mne sa napr. cez tehotenstvo nemastili ale potom to isté každý druhý deň. Niekedy pomôže antikoncepcia. A to je tak všetko. takže umývať.

nada1326
20. aug 2015

Ja mam vlasy huste,nepadaju mi ale umyvam si kazdy den.

k_a_j_k_a
20. aug 2015

Co je zle na umyvani vlasov kazdy druhy den? Ja mam ofinu a v tych teplach som ju musela premyt kazde rano. Skor by som videla problem v tom padani. Chcelo by to mozno trochu zostrihat a najst nejake vitaminy na vlasy. Ja som mala kedysi super vitaminy na vlasy a nechty.

renataba
autor
21. aug 2015

no umyť si musím, nemôžem ísť ako bezdomovkyňa do práce, keď som mala dovolenku som si skúsila neumývať a nepomohlo, bolo to hrozné, a ešte nejaký šampón na lesk neviete, moje vlasy úplne stratili lesk

bosoriak
21. aug 2015

@renataba Lesk a padanie su problemom vyzivy, nie samponu. Mastenie je prirodzene, niekomu sa mastia viac, niekomu menej. Pokojne si umyvaj vlasy aj kazdy den ak treba. Mozno by bolo vhodne dat si kratky strih, vtedy sa vlasy zvyknu mastit menej.
Treba kupit setrny sampon a vitaminy na vyzivu vlasov a nechtov.

marianna_peskova
21. aug 2015

Mne sa síce nemastia vlasy, ale mala som problém s vypadávaním, keďže si pravidelne dofarbujem vlasy. Najviac mi pomohla rada jednej stránky, že určitá zložka v šampónoch napomáha vypadávaniu vlasov. Pozrela som sa na svoj šampón, či ju obsahuje a odpoveď bola kladná. Preto som si kúpila JEDINÝ šampón, ktorý obsahoval správnu zložku: https://www.vivantis.sk/kozmetika/posilnujuci-s... . Môžem len odporúčať!

monique55
27. aug 2015

kamaratka s tym mala tiez problem,,odporucila som jej toto a pomohlo jej to http://www.lr-slovak.com/l-recapin-seria-11/d-1...

autumn11
9. mar 2017

mne pomáha na mastné vlasy šampón head and shoulders a na padanie vlasov som si kúpila drmax zinok. Ten mi poradila moja kaderníčka.