Ahojte mne je to trápne ale neviem čo robiť. Mala som vyrážky a keďže som si ich ja pi.a zoškrabla lebo svrbeli tak mi ostalo toto 🤦 viem ze sa toho nezbavím úplne ale existuje nejaká mastička aspoň trochu aby to vybledlo? Niekedy to vidno viac inokedy menej. Aj sa bojím ísť tak si budú myslieť že mám kiahne 🤦😀
@gionella ďakujem ❤️
Mam vybratych x znamienok a za posledne roky si na ne po zakroku davam silikonivy gel. Najdes x znaciek na trhu. Celkovo ke na trhu vela masti na jazvy, contratubex, remescar a pod
Ja som mala na chrbte takto po vyrazkach a pomohlo mi brutalne sa opalit a bolo po rocnom probleme, inac nic nezaberalo kremiky a podobne
@niki11223344
@zuzubb007 ďakujem ❤️ no ako pozerám je to ako so všetkým. Každému zaberá niečo iné 😀
@niki11223344 a aký si používala ty? Mám už vyhliadnuty jeden 😀😉
Za posledny dobu stratoderm a remescar. Ale jazva je jazva, nie je to plnohodnotne tkanivo, taxe vidno ju bude vzdy, hkavne je bledsia oproti ostatnej kozi ked sa opalis. Ale tak ja som mala hlbsi zasah nez ty 😁
@niki11223344 ono niekedy je to bledsie ale niekedy je to strašné 🤦 jasné viem že celkom nezmizne len trochu bledsie keby boli lebo vyjdem von si budú myslieť že kiahne mám 🤦😀
@niki11223344 inak ten silikónovy gél vyzerá fajn 😀
@gionella https://www.notino.sk/bi-oil/purcellin-oil-oset... bolo to toto? :D 🙂
Áno
Mne ho odporucil chirurg
@niki11223344 ďakujem ❤️
@gionella ďakujem ❤️
Naaaaajlepsia maat na jazvy je Contratubex je excelentna...ja mam dve po laparoskopii a nemam tam uz ani naznak jazvy. Musel by sa clovek zohnut a dat oko uplne k tomu. Staci dva tri krat potierat a zmizne to
@jabadabadu ako myslíš že nie sú? Veď sa mi presne tam objavili vyrážky a ako vyrážky zmizli toto ostalo a ja pi.da mi nedošlo ísť hneď k dr ale ako už to bolo zle tak som šla a toto ostalo 🤦
@derdia ďakujem ❤️
Niesu to jazvy, ale hyperpigmentacia. Po zapale to uplne bezne ostava. Meni to farby podla aktualneho prudenia krvy. Niekedy su cervensie, ked je zima, tak az do fialova. Oni na 100% zmiznu same, len to hrozne dlho trva, hlavne na nohach. Tie niektore, tvrdohlavejsie sa vedia drzat aj 6 mesiacov. Ale urcite eventualne zmiznu. Funguju na to iba veci ako chemicky peeling, opalit sa a su aj nejake kremy na hyperpigmentaciu, ale tie len trochu urychluju blednutie. Raz som citala ze aj citronova stava trocha vybledne pokozku, ale zazraky zase necakaj. Urcite odidu, ale este si ich este nejaku chvylu uzijes.
@refly ďakujem 😭😭😭 vieš mne nevadí keby že to nemám na celej nohe skoro 🤦 a trz čo sú kiahne tak keď by toto videli hystéria by bola 😀
@refly ale máš pravdu asi, mala som to aj na hrudníku aj na bruchu a tam to skoor nevidno ani už ale nohy. 😒 Keby bol dajaky krém mne stačí len po kolená aby som nemala potom už môže byť 😀
Deťom som po škaredých kiahnach natierala jazvy Bi-oil a imunoglukan masť a krásne sa im vśetko zahojilo