Ahojte. Chcem sa prosim spytat tych ktorí uzivali Mastichu active ze za kolko dni im bolo lepsie po nej a ci sa vam podarilo zbavit sa ho. Dakujem.
@iwanka222 dve moje známe užívali, .. zlepšenie až po dlhodobejšom užívaní , take 2 mesiace cca
@monkabohdalova Aj sa ho zbavili?
@iwanka222 Treti den je malo...Zaberie urcite...Pokial budes vyplnovat veci ako odporucaju aj s octom a poupravujes jedalnicek...Urcite si od nich dostala info...Comu sa vyhnut a co zaviest...Ja som si inak este od nich zobrala psyllium....Oproti tomu co som mala pred uzivanim mastichy je to brutalna zmena...Ja som spokojna!Zvedava som potom na vysledok...Ale verim, ze uz ho nemam....🙂
ja som uzivala mastichu asi 2 mesiace, plus probiotika ex helico... nezabrala....pomohla mi az 3kombinacia atb od doktora...trapila som sa s nim veeeeelmi dlho... na FB je inak v skupine bylinkova skola matky zeme k tejto teme dost casto diskusia: rady a skusenosti... inak je dobre papat vo vacsom mnozstve brokolicu...
@iwanka222 jedna sa zbavila vďaka mastiche a druhá je ešte v liečení, tá má pridružene aj iné choroby ale pri mastiche sa jej odosť polepšilo
Dakujem dufam ze zaberie ☺️
@iwanka222
@arabela55 Ano zabralo.Užívala som mastichu asi 4-5mesiacov vkuse a neskor som si spravila test na helicobaktera a vysiel negativny.Kedze som neverila vlastnym ociam,tak som spravila test na helicobaktera aj o tyzden a detto negativny.Užívala som iba mastichu a tak ako to oni odporúčali s octom a aj s úpravou jedla aj pitím….Nic viac som si nedavala…Ziadnu trojkombináciu antibiotík a podobne…Iba mastichu…
Ahojte,ktorú mastichu doporučujete na helicobakter?je ich viac,chios,orginal,aktíve???či je to jedno?ktorú si mám kúpiť?ďakujem
@marikaneni Masticha active
@viera ďakujem krásne,uz som zacala brať druhú dávku,ako dlho to treba používat,stačí 3 davky po 100ks?
@marikaneni Ano,to by uz malo zabrat....Drzim palce...
@viera ahoj prosim ta ako s octom? tiez ma HP, ATB nezabrali uz pred rokmi, a ked sa daco deje ze som v strese ale ozaj z vaznych veci, tak HP sa ozve a zaludok boli az tak do chrbta, a vzdy mi masticha na bolest zabrala , tak znova zacinam, ale mozem poprosit o radu co s octom? dakujem Lucia
@ulicnalucka ahoj masticha ti pomohla aj od bolesti žalúdka.?musím ju brat dlhšie alebo od bolesti zaberie aj hneď?objednala som si na helicobaktera antibiotiká 2 kombinácia mi asi nezabrala keďže mam bolesti stále aj nevolnosti kontrolu ci zabrali ATB mam až koncom januára
@ulicnalucka na www.mastichterapia.sk je online poradenstvo a oni ti daju presnejsie informacie ako uzivat ocot s mastichou. A tu je este par info: https://mastichaterapia.sk/preco-by-ste-mali-uz...
@kika1572 ahoj , ano mne hned zabrala aj v minulosti aj teraz od bolesti. Vcera som bola na krvi ci stale mam helico, lebo v roku 2016 som brala Atb potom test zase pozitivny, zase Atb ale som musela prerusit liecbu koli tehu...a od vtedy ked pridu bolesti tak masticha a od vcera aj ine doplnky...
@viera dakujem krasne. Uz som nastudovala.
@ulicnalucka ďakujem
Realne po mesiaci uzivania....Mi zacalo byt lepsie...Ci som sa ho zbavila, este neviem lebo uzivam dalej mastichu ...Ale vdaka mastiche sa mi zmenilo vela veci k lepsiemu...Mas helicobaktera?Cez co si chces objednat mastichu?..Odporucam iba www.mastichaterapia.sk....Ostatnym by som neverila....Kludne ak chces napis ip...