Masticha Active

slniecko263
11. dec 2023
Používateľ slniecko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

Ahojte má niekto skúsenosti s užívaním lieku Masticha Active? Na helicobactera? Douzivala som antibiotiká a necítim sa komfortne tak by som vyskúšala Mastichu Active viem že je dosť do peňazí tak či niekomu pomohla

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slniecko263
autor
11. dec 2023
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

@walentina7 a akú?

slniecko263
autor
11. dec 2023

@slniecko263 a pomohlo ti niečo?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slniecko263
autor
11. dec 2023

@walentina7 a nemáš bolesti atď

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slniecko263
autor
11. dec 2023

@walentina7 tak ťa obdivujem lebo ja som zle znášala antibiotiká no hrôza a nechcela by som ďalšie

elizabeta23
13. dec 2023

Mne masticha pomohla.

slniecko263
autor
8. jan 2024

@elizabeta23 ahoj tá Masticha je len na Helicobactera? Alebo celkovo na žalúdok a trávenie

selenka7
8. jan 2024

Ja som brala Mastichu original od Apothecary asi 3 mesiace a pomohla. Zbavila som sa Helicobactera. Pred aj po liecbe som si robila ten antigenovy test zo stolice.

slniecko263
autor
8. jan 2024

@selenka7 je len na Helicobactera? Alebo aj na niečo iné? Lebo som mesiac od užívania antibiotík a nemám ešte taký žalúdok ako predtým neviem či to chce čas na zotavenie alebo Masticha aj na to pomáha?

selenka7
8. jan 2024

@slniecko263 tu sú zhrnuté nejaké vedecké dáta https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31284520/ má antioxidačné a protizápalové účinky.

yvkaivka
23. okt 2024

@selenka7 prosim Vas grgalo sa Vam po tej mastiche?ze ste stale citila tu tabletku akoby.ja to beriem druhý den a stale grgam tou tabletkou

selenka7
23. okt 2024

@yvkaivka nepamatam sa, asi nie. Ale manzel bol stale hladny, ked sme to brali 😁 ono asi zalezi, v akom stave je sliznica zaludka pri tej infekcii Helicobacterom. Myslim, ze po case by sa to malo ukludnit.

yvkaivka
23. okt 2024

@selenka7 ďakujem za odpoveď,ako dlho ste to brali?aj ste sa zbavili helicobaktera?beriem druhy den a pocitujem ulavu,zacina mi chutit jest a trosku lepsie travi

selenka7
24. okt 2024

@yvkaivka cca 3 mesiace sme to poctivo brali. Testovali sme antigenovym testom na Helicobactera zo stolice pred kurou a po skonceni a po kure sme mali testy negativne, aj traviace problemy sa vyriesili.