Masť na kútiky

8. dec 2024

Pri jedení oplátok som si poranila pery, a vyhodili sa mi kútiky na oboch stranách. Poraďte mi nejakú masť, ktorá by na to rýchlo zabrala. Ďakujem.

endzi83
8. dec 2024

Trošku stipe, ale canadent a b -komplex.

sissy27
8. dec 2024

fungicidin.

simsalabim
8. dec 2024

Mne zaberie iba framykoin.

slavkadi
8. dec 2024

Mne pomáha aj na kutiky Oparostop masť od Peter Motus.

zzzzza
8. dec 2024

Kalciova

katica06
8. dec 2024

Mne zaberie iba framikoin

stela567
8. dec 2024

Med

hradnapani
8. dec 2024

fungicidin

levantinka
9. dec 2024

Masti su za mna blbost na kutiky a kazdy kto to mal co poznam a pouzival ich sa mu to dlho hojilo/nehojilo. Lebo to bolo mokvave. Ostane to vlhke a bakterie sa len mnozia. To co sposobuje kutiky su bakterie. Alpu, propolisovu tinkturu, alebo spiritus alkohol natierat s vatovou tycinkou. A potom ako uvidis ze to bude lepsie si to natieraj nejakou mastou nech sa ta vysusena koza zahoji. Toto je najrychlejsi sposob. Treba ich zlikvidovat, vysusit a potom hydratuj kozu. Zatial kazdy chvalil ze tak rychlo sa mu to este nezahojilo.

domka222
9. dec 2024

@levantinka mne práveže jeden čas kútiky dlho praskali,znova sa hojili a stále dookola. Ako sa koža preliečila masťou fungicidin bolo po probléme a nič pod ňou nemokvalo,ani sa nemnožilo

simsalabim
9. dec 2024

@levantinka alpa a alkohol dezinfikuju,ale aj stipu a vysusuju. Mbe by este viac poprasjala koza. Mast sko framykoin urobi tu istu sluzbu, ak infekciu sposobi bakteria a fungicidin ak kvasinky.

levantinka
9. dec 2024

@simsalabim Ja len hovorim moju skusenost a toto zabralo hodne rychlo ludom, ktory sa s tymito a podobnymi mastickami trapili tyzdne 🙂 Ano pisala som ze vysusuje.

vevebono
9. dec 2024

Za mňa rozhodne krém na prdel

renatablazejova
14. dec 2024

Kutiky sú nepríjemné a často bývajú prejavom oslabenej imunity treba zvýšiť príjem vit B Riboflavín a masť na kútiky Fungicidin lebo je to bakteriálneho pôvodu treba ich ošetrit Betadinom ten vôbec nestipe a zároveň ničí baktérie .Je to veľmi dobrý dezinfekčný prostriedok aj pre deti ked majú odrete kolienka a podobne .Veľa šťastia prajem 😊