Dobrý deň, viete poradit nejaký krem/ masť na DYSHIDRÓZU?? ( mam to na prstoch rúk).Dá sa kúpiť niečo aj voľnopredajne? Ďakujem
Takto sa jej to rozdielo po celých dlaniach. A jediná tá pasta to pekne zosušila. Vyhodilo sa jej akurát cez sviatky na Vianoce. Kým začala kožná robiť po Novom roku už sa aj hojilo.
ja si na to davam Himalaya multifunkcny krem (kedysi to mavali aj v dm drogerii, ale da sa zohnat aj v lekarni), to mi robi najlepsie, ale dobre posluzi aj obycajna zinkova mast.
Smer kožná, o 3 dni máš pokoj. Ja som sa to snažila pol roka vyriešiť sama vsetkym možným- kopa peňazí do koša a zbytočne som sa trapila. Kožná predpisala krém a už sa to nevrátilo. Povedala mi ze to mam z dezinfekcie a teraz jej chodí 3/4 ľudí s týmto problémom....
@lenuska1907 nám naposledy kožná predpísala kadečo aj stery zobrala, nič nezabralo až celkové ATB 2 týždne. Ale mala to vtedy omnoho omnoho horšie a a aj na chodidlách. Vratilo sa po 4 rokoch a to moja alkohol. dezinfekciu takmer nepoužíva kvôli ekzému na ruke. Preto som teraz skúsila čo bolo doma lebo na pohotovosť v covid období som nechcela ísť.
@janage chápem, ty máš asi ťažšiu formu, povedala ze to ma tendeciu vraciat sa, no mne našťastie nie, čo som používala popri tej masti bol "kúpeľ " ruky vo vode spolu s Oilatum- to urobilo taky ochranný film na ruke
@lenuska1907 áno zajtra jej hneď volám , a uvidím či má vezme. Strašne má to svrbi ale mam to len na jednom prste rúk. Je pravda, že v poslednom čase som používala veľa chemikálii a dost sa mi močili aj ruky. Ďakujem. 🙏
@hradnapani ďakujem pekne. Volám kožnej ak má nevezme tak idem hneď do lekárne a snad mi niečo zaberie . 🙏
@domcagl ak to nemas nejake rozsiahle a casto sa opakujuce, je velka sanca, ze ti zaberie aj nieco z lekarne a kym prides ku koznej, bude aj po tom.
@domcagl tekuty puder, ked svrbi tak aeirus, a prirodne mydlo zo stranky albaflora ..toto jedine nam fakt pomohlo ..ani kozna ktora dala kortikoidy maste a tabletky nepomohlo..vzdy ked sa objavi co len jedna bodka davame toto a klop klop funguje!
@domcagl mojej naposledy pomohlo natrieť zubnú pastu od forever, vysušilo a postupne sa stiahlo