Dobrý, prosím vás, používali ste niekto masť cicatridina na ošetrenie miesta, kde vás rezali pro sekcii? Som 12 dní po sekcii a na rane sa mi robia chrastičky, ktoré sú suché a pri kontakte v oblečením sa to šúpe a je to aj trochu bolestivé... A je normálne, že mám tú jazvy takú vypuklejšiu? Neviem ako má vyzerať rána rána... Pripadne ako ju ošetrovať, ako predísť z rastom, iné rady? Dokedy odpadnú vstrebatelné stehy? Ďakujem vám krásne. ❤️
Ahojky, ja som mala sprej, bol fajn, rana sa mi krásne zahojila. Ešte odporúčajú masírovať ju, no úprimne, kašľali som na to. A mám to v pohode. Ale asi by som druhýkrát aj toto dodržala. Rýchle zotavenie 🤞🏻
Inak, podľa mna môžeš aj ten krém už. Už to nie je úplne čerstvé. Čo sa týka stehov, ja som mala klipy, ktoré vyberali, takze toto neviem ako rýchlo sa vstrebe
Ja som síce rodila prirodzene a teda nemám skúsenosť ako ty, ale používala som Cicatridinu sprej, ktorý som požičala aj spolubývajúcej po cisárskom. Dosť jej pomohol. Neviem ako vyzerá tá jazva, resp. v akom je stave po pár dňoch, ale skôr by som si na ňu aplikovala sprej ako masť.