Ahojte, asi pred 3 mesiacmi som si robila cibulovu masku na vlasy (ževraj pomaha na zhustenie a rast) ale keby som vedela, že ani po 3 mesiacoch sa nezbavim zapachu tak to nikdy neskušam 😒 😀 . Má s tym niekto skusenosti? Dá sa toho nejako zbaviť? umývam si vlasy oveľa častejšie ako pred tym davam si hocjake vonave masky olejceky spreje a nic nepomaha 😕 Ked sa namocia tak smrdim jak kucharka zo zavodnej jedalne 🙂
@iwik6 No toto mi pripomina mna, v case mojich pubertalnych pokusov - v snahe ziskat krajsi lesk vlasov som si spravila masku z rozslahaneho vajicka - vsetko by bolo ok, keby som si ja, truba, neumyla potom vlasy horucou vodou - potom som si z vlasov vytahovala prazenicu... 🙂))))) 😀
Toto som nasla, popozeraj http://zena.atlas.sk/5x-extra-sposoby-ako-zbavi...
apolka77 už som to skušala 🙂 jaja1979 och bože tak toto ma pobavilo 🙂 podarená 😎
a dakujem za rady 🙂 na tej stranke co pišu to vsetko som skusala ja len nechapem tomu to nie ani tak z vlasov zapach ale ako keby z pokozky to slo aj ked sa napr.spotim tak to kus citit...no nič potrebuje to asi čas :D lebo registrujem že časom ten zapach ustupuje 😖 alebo som si uz na to zvykla haha 😀 😀
ahojte, a ako si pripravujete cibuľovú masku..? pomáha super? 🙂
@jaja1979 😀 😀 😀 skvelo skvelo! ale myslim ze tymto sme si viacere presli 🙂
ja som skúšala citrónovú šťavu ako masku, ale úspech? žiadny 😀
maykaaa1122 no ja som si rozmixovala 3 červene cibule (ale dostatočne ti bude stačiť aj 1 😀 , ja som sa nechala uniesť) a lyžičku medu no a nechala som si to posobit asi hodinu ale musim povedat že vlasy mam lepsie ale aj tak to nestoji za ten zapach nerobte si tuto masku olutujete hah ...človek vyjde vyvonany z kupelne a hlava smrdi ako keby som cele dni nad hrncami stala 😝 🙄
😀 skúšala niektorá z vás hennový šampón na zhustenie a "opravu" vlasov? ja ho mám momentálne, zatiaľ mám pocit, že si nemusím tk často umývať vlasy, ale preto som chcela vedieť či sa oplatí dlhodobo ho používať 🙂
a potom ti vlasy ,,nepáchli,,
ak nie, určite vyskúšam..🙂
@iwik6 to mi pripomina sestru, ked sme boli v puberte dala si na tvar mrkvovu masku a tvar jej zostala oranzova 😀
poradit ti neviem, skus si zarobit vodu s octom (ocot tlmí zapachy, aj chladnicka sa snim umyva a vyprcha necitit ho)...