Maska na suchú pleť

veja79
18. sep 2014

Ahoj krásky

potrebujem poradiť overenú kupovanú masku na tvár ktorá naozaj zaberá. Budem mať ťažké 3-dňové školenie, ktoré končí v deň oslavy 60 mojej svokry a nerada by som tam vyzerala staršie ako ona 😀
Na suchú pleť kolo 40, potrebujem rozjasňujúci liftingový účinok - aj keď len krátkodobý na jednu akciu.
Máte nejaký tip? V parfumkách je ich kopu len neviem čo zaberie a ku kozmetičke nestihnem!

silvuska6
18. sep 2014

ahojky veja79

ja som spokojná s tímto LOREAL KÓD MLADOSTI DENNÝ KRÉM 50 ML nieje to maska, ale krém 🙂

virginia
18. sep 2014

V Tvojom veku si zasluzis naozaj kvalitu, ja mam osvedcenu tuto masku, krasne roziari a vypne tvar
http://www.vasakrasa.sk/oxygen/karin-herzog-ess...

ichbinich
18. sep 2014

@veja79:
Odporucam masky Balea z DMka alebo Nivea, maju aj na suchu plet, aj liftingovy, rozne, vyberies si. Pred maskou odporucam samozrejme peeling 😉
Este super je aj od Balea 7-dnova kura, to je 7 miniflasticiek, tam je serum, ale je to nacasovane na tyzden, a su tam vlastne dve rozne sera. To sa dava ako ine serum pod denny alebo nocny krem. Ja som si to dala, ked sme sli na svadbu, a vedela som, ze ku kozmeticke sa tiez nedostanem a mala som 2-mesacnu dceru 😉 Ale podla mna aj ine liftingove serum by si mohla zacat uz teraz a pokracovat az do "akcie" 😉 Ak sa dobre pamatam, tak ma napriklad Olaz alebo urcite aj L'Oreal.
Este super su aj tie opticke retusovace, ma aj Balea, tie sa davaju NA krem. Nie je to make-up, ani BB krem, je to vlastne "iba" rozptylovac svetla, ale prave preto nerovnosti na pohlad zmiznu. To je ak by sa ti zdalo, ze maska moc nepomohla 😉 😝 😀

veja79
autor
18. sep 2014

@ichbinich
@virginia
@silvuska6
ďakujem zatiaľ za tipy - budem sa museť fakt po dačom popozerať lebo masiek je kooopu aj ja som kopu vyskúšala kedysi ale teda žiaden efekt dokonca domáce sa mi dakedy zdali lepšie ako tie kupované - ale je pravda že to boli lacné takmer všetky z avonu a oriflamu. Teraz nič také nepoužívam ale teda asi by som mala začať a nie len teraz narýchlo ☹

nutrimas
18. sep 2014

@veja79 - Mozno Vas zaujme nasa ponuka prirodnej kozmetiky, kde mame pestry vyber pletovych masiek. Na Vas typ pleti by sme odporucali Regeneracnu masku z morskych rias, ktr. je vhodna pre zrelu plet, obmedzje tvorbu vrasok. Pre okamzity (ale aj dlhodobejsi) ucinok by bolo pre Vas vhodne pouzivat ako podkladovu bazu pod krem hyaluronove serum, ktr. pekne vyplne plet, a ciastocne vyhladi vrasky. Na vecer namiesto kremu mozete pouzivat sipkovy alebo arganovy olej.
Toto su nase tipy pre Vas, budeme radi, ak Vas nieco zaujme, radi samozrejme poradime 🙂

ichbinich
18. sep 2014

@veja79:
Pre mna je uz zase najvyssi cas na peeling a masku... Na mojej pleti to vidno, a potom nepomaha ani krem, musi byt najma peeling.
Osobne si nemyslim, ze drahe= automaticky dobre alebo ovela lepsie ako lacnejsie. Urcite neplati priama umera 😉 Casto som don´konca drahe vyrobyk vobec nezniesla.
Ak sa citis ako zombie (ako aj ja teraz 😉), tak odprucam ako prve peeling, masku. Potom pekne kazdy den serum, a potom v den D este raz peeling, masku a serum, a popripade este ten retusovac. Ale asi bude stacit nejaky rozjasnovaci make-up alebo BB krem. Ja osobne mam rada Niveu, mam ten Q10 Energy denny krem, ten samotny ma rozjasnujuci efekt bez toho, aby to vyzeralo neprirodzene. Ale napriklad moja mama Niveu nemoze, ona ma Olaz...

victory1
18. sep 2014

@veja79 ..tak mna ocarila podkladova baza pod make up s liftingovym ucinkom Gosh velvet touch apricot...myslela som blbost, ale rozdiel bol viditelny.../tiez som bola na svadbe a mala som len dva dni na natrenovanie, kedze vlastne ani make - up moc nepouzivam//...
...no a na suchu plet som si na noc zvykla pouzivat kokosovy olej...a tiez je viditelne, ked ho denne pouzivam a ked ho trebars 3-4 dni nepouzijem..zjemni vrasky, vyhladi, rozjasni plet...

kopyto666
20. sep 2014

U mňa boduje len Natura http://bit.ly/telovy-peeling 😀. No čo aj muži môžu.