Mary Kay - skúsenosti

hu3hu3
7. júl 2016

Ahojte baby, zaujimalo by ma ake mate skusenosti s kozmetikou Mary Kay, kolko Vam vydrzi a kolko do nej investujete? dakujem

domibeyoutiful
7. júl 2016

Asi 6 rokov dozadu som od nich mala masku, tá bola fajn, vydržala mi asi pol roka ale potom ju prestali vyrábať. Inak celkovo mi táto kozmetika a jej podobné, kde sa musíš stretávať s kozmetickou poradkyňou nevyhovujú, nevyhľadávam to a čo sa Mary Kay týka, je predražená a dobrú kozmetiku zoženieš bez problémov za oveľa menšie peniaze.

bonynr
8. júl 2016

dovolujem si trošku apelovať..pretože na to..čo táto kozmetika dokaže AK SU SPRAVNE NASTAVENE PRODUKTY je ta cena umerna kvalite..a ak chcete aby vam aj pomohla tak určite za seba odporučam ;) nedam dopustiť

anika
8. júl 2016

Mňa nepresvedčila pleťová kozmetika , dekoratívka je však dobrá

bonynr
8. júl 2016

@anika nemali ste ju evidentne dobre nastavenu..v tom je ta garancia ak vam niečo nesadne automaticky su POVINNI vam to vymeniť za ine...to je ako keby ste sa vratili k lekarovi s tym že vam nejake lieky nezabrali tak chcete ine..a dekorativka je top a dlho vydrži

zuzanellla
1. sep 2016

Ahoj ja mám od MK čistiacu sadu, mikrodermálnu kolekciu na jazvy po akné a dekoratívnu kozmetiku- bazu pod make up, podkladovu bazu, púder, farbu na líčka špirálu, lesky, očné tiene 🙂

Ak by si mala o niečo záujem napíš mi na zseminska@gmail.com
Som zaregistrovaná v MK a objednávam pre seba a svoje kamošky 🙂