Čaute baby, manžela chytila nejaká kríza a je nešťastný zo svojich vlasov (teda z toho mála, čo mu tam zostalo 😀) Vždy mal peknú hrivu, no teraz mu padajú fakt veľa, začali sa mu robiť kúty. Iný zdravotný problém za tým nie je, to máme potvrdené, asi len genetika. Čo s tým? Neviem ani čo čakám, že mi poradíte, nejaký zázrak? 😀 Ako ho donútiť, aby mal rád svoju začínajúcu plešinu? 😀
treba mu vysvetliť, že aj pleška vie byť sexi :P alebo ak to začne byť moc viditeľné, nech ide do hola, to sa stratí 🙂
Moj otec je plesaty a je spokojny a dokonca mu to pristane....,nemal ani 30 a uz bol bez vlasov,zvaluje to na mna,ze to ja zato mozem,lebo to zacalo ked som sa narodila :D
@anulienkalenka ukáž mu obrázok Bruce Willis, ze ma plešku a jak po nom ženy letia....viem je to slaba utecha, ale tu platí to staré a otrepané,ze dolezitejšie su ine veci a to je zdravie a celkova pohoda a ze treba sa s tým vyrovnat, neriešiť. Moj muz mal podstatne viac vlasov ked sme sa zoznámili a dnes ked sa holí má v strojčeku viac fuzov ako pri strihaní vlasov...hlavu striha na kratučko takze to vobec nie je nejake ,,rušive,, a vobec to nerieši. Asi preto ze ma za sebou 4 operacie kolena a zial hrozi mu časom umely klb takze taketo veci nema čas si ani uvedomovat.
Vlasy sa daju aj transplantovat, nastrelovat ale je to drahy zakrok, všlijake vodičky, mastičky a pripravky neviem či uplne zabrania padaniu vlasov u mužov dane geneticky, hormonalne - medzi 20-30 rokom maju hladinu testosteronu najvyššie. Samozrejme ak by ho to extremne trapilo tak prečo sa neporadit s nejakym odbornikom, dnes uz je mozné riešiť všetko.
@anulienkalenka ahoj, moj tatino zacal plesatiet ked mal cca 23, teda fakt skoro, genetika, s tym nenarobis nic. napriek tomu, ked sme chodili so sestrou do skoly, zakazdym moje spoluziacky ochkali prave nad mojim otcom, aky je fesak. 😀 😀 😀 vtedy este pritom plesina a hola hlava ani neboli tak v mode ako dnes.
mozete este skusit, ci zabere, ja som v Yves Rocher videla taku kuru proti vypadavaniu vlasov. mne zabrala. spytaj sa. inac by som to neriesila, mne by to osobne nevadilo. genetika je genetika a ked uz tomu tak je, nechapem, preco si tvoja polovicka z toho robi problem, ved na to mala byt pripravena, ze jeho to tiez asi neobide.
No oholit sa uplne.aj moj muz ma len vzadu vlasy a aj tie si holi takze je bez vlasov.je to proste genetika.nic s tym neurobi len sa s tym zmierit.mojmu muzovy na to svagor dal nieco ako bahno z mrtvrho mora ale original brane odtial tak muz si to nacapil na hlavu a s tym mu zozlo kopu vlasov co mu este zostalo.takze holit holit holit.
Diki baby🙂 moc ste mi pomohli, niečo už len snáď vymyslím.
@anulienkalenka zajtra ti nieco odfotim a poslem. U nas pomohlo
@anulienkalenka Aby bol človek šťastný nepotrebuje byť ani vlasatý ani chudý ani krásny ..... Stačí keď má teba 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂