Manželku bolí ľavá časť brucha

juraj456
17. jan 2024

Zdravím, ide o manželku je tehotná a od obeda pociťuje na dotyk bolesti ako sa končia ľavé rebrá na spodnej časti, aj prúd vody ju bolel keď si na to púšťala pri sprchovaní. Môže to byt plynatosť ? Slezina? Ďakujem

veselo_neveselo
17. jan 2024

Vyberiem kristalovu gulu, pockaj...

Ak je tehotna a boli ju brucho, treba ist k doktorovi!

beata_k
17. jan 2024

@juraj456 Moze juj aj dieta tlacit ked sa sprieci. To tazko takto povedat. Bude lepsie ked zavola lekarovi.

blaazi
17. jan 2024

@juraj456 #tiez ma bolieva na dotyk, ale pod pravym rebrom. Som 8. mes. t. Pytala som lekarky, pretoze ma to velmi bolelo aj po prilozeni sondy ultrazvuku. Smiala sa, ze sa necuduje, lebo babatko tam tlaci nozkou. Pri prvom tehu som to nezazila. Ale kazdy pripad bolesti moze byt iny.

mamusa123456789
17. jan 2024

V tehotenstve by som určite pri bolesti neriskovala a išla na pohotovosť... Radšej ísť 10-krat zbytočne ako niečo ľutovať

alison11
18. jan 2024

@juraj456 Nech zájde ku gyn. môže dieťa tlačiť na slezinu ja ju mám zväčšenú nie som tehotná a veru niekedy až páli,pichá je to nepríjemné a aj nebezpečné ak by praskla.Nech skúsi pošťuchať bábo ak sa ináč položilo v jej lone snáď by uvolnilo slezinu a prestala ju bolieť.

ankare
18. jan 2024

@juraj456 keďže je tehotná, nech sa ide dať vyšetriť. Radšej zbytočne ako neskoro. Držím palce!

taktotedanie
19. jan 2024

Ja si spominam na vas , vsetky podstatne tazkosti a ochorenia riesite cez MK a nie s lekarom 🤷🏻‍♀️