Manžela páli hrdlo

pupetko263
23. júl 2020
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Dobrý deň vedeli by ste mi poradiť môj muž bol zachrípnutý užíval Kalciovy sirup pomohol problém je v tom že už počas toho ako bol zachrípnutý mal pocit ako keby ho malo dusiť na kašeľ a to mu trvá do teraz pocit na kašeľ pritom nekasle a pocit ako keby ho pálilo v hrdle pri tom ho boli aj chrbtica ja mu hovorím že to má z chrbtice alebo že na to stále myslí viete mi poradiť

solange7
23. júl 2020

@pupetko263 doktor?

pupetko263
autor
23. júl 2020
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@solange7 ďakujem to aj ja viem keď nechce ísť

zuzka251
23. júl 2020

@pupetko263 nemá reflux? calcium chloratum ho moze sposobit, drazdi zaludok

pupetko263
autor
23. júl 2020

@zuzka251 ten užíval keď bol zachrípnutý ale odvtedy je už skoro týždeň to by tak dlho trvalo

fero208
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskaska
24. júl 2020

Moze to byt aj cisto teoreticky reflux.