Manžela bolia kríže a semenníky

1. nov 2020

Prosím Vás zažili vaši muži niečo podobné? Trochu ma to vystrašilo. Na kríže sa sťažuje už nejaký ten týždeň, no dáke tri dni ho bolí už aj semenník. Neviem ci je len nachladnuty alebo to môže byť niečo iné. Nič iné mu nie je. Chcem aby išiel k urologovi, treba výmenný lístok?

baloo
1. nov 2020

Stretla som sa s tym a prechladeny je pravdepodobne

aniele
1. nov 2020

No, ak ho bolí a ak nebodaj cíti, že ho má napr. mierne zväčšený alebo niečo podobné, radšej ho prežeň k urológovi. Môjmu mužovi tiež nebolo na prvý pohľad nič. V nedeľu sa mi posťažoval, v pondelok šiel na urológiu, ten ho hneď objednal na stredu do nemocnice, vo štvrtok bol operovaný. Našťastie to stihol včas, hoci bol nález pozitívny, ešte nemal metastázy, takže potom postačila rádioterapia. Radšej zbytočne ako zanedbať.

majamat
1. nov 2020

ano, radsej moc necakajte. obvodakovi staci zavolat a poda vam VL aj cez dvere.

janinah
1. nov 2020

Cez koronu Vl netreba

ondrisko55
7. nov 2020

Chronicky zapal prostaty. Diagnostikovali mi ho pred 7 rokmi vela muzov to ma. Vzdy ked sa mi to ukludni tak si davam pozor aby som neprechladol lebo teraz ked ma trochu ofukne a som spoteny tak hned mam bolest v podbrusku v krizoch alebo na hradzi a samozrejme citlive semeniky na dotyk vtedy si davam prostakan forte dva tri krat denne a do 3 tyzdniv sa mi to ukludni. Horsie je ked zacnem casto mocit reze ma pri moc3ni to uz viem ze musim utekat k urologovi pre antibiotika. Teda podla mna je to prechladnuta prostata a treba ju liecit co najskor aby to nepreslo do chronickej fazy. Len pozor aj rakovina prostaty sa podobne prejavuje ale to nechcem strasit. Treba sa nechat vysetrit