Ahojte. Manžel odmieta ísť na preventívnu prehliadku, bo čo keď bude mať dačo zvýšené, tak nemieni behať po doktoroch lebo ja som si zmyslela ho poslať na testy. Teraz mám zápal a plesňovu infekciu a bolesti. Mala som.to už keď som s ním spala. Keďže mám 3 týždne bolesti, vtedy som žila v tom že mi len praskla cysta preto mám bolesti. Posielam muža na testy aby som vedela či som na neho niečo nepreniesla aby náhodou sme si to po mojom vyliečení neprenášali navzájom. No za boha si nedá povedať.... Som mu povedala, že s nim tym pádom odmietam spať, kým nebudem vedieť, že je v poriadku všetko. A to chce akože dieťa hej.... Som zúfalá už.
@daniela1911 práveže nevieme či on mňa, alebo som to len ja niekde chytila. Lebo bolesti prišli hneď na druhý deň po. On nemá žiadne ťažkosti tak nevidí dôvod ísť na testy.
Veľmi by som sa hnevala.
Samozrejme manželské radovanky budú zrušené.
Okrem toho by som zaviedla tichu domácnosť a zrušený akýkoľvek servis domácnosti, ak pre neho nie je dôležité tvoje zdravie
Nežiadaš od neho nič tak veľké a ťažké, len aby dbal o tvoje zdravie, nielen svoje pohodlie
@pribinak on povedal že pôjde, ale že keď niečo vyjde zvýšené tá nemieni sedieť u lekára a v živote už nepôjde na odbery...no chápete ten prístup?? By som ho prefackala najradšej
@pribinak a bývanie ešte u rodičov, tak nemôžem zaviesť tichú domácnosť z ale čakám kým príde domov a sa asi na Tom zasa pohadame...
U koho rodičov bývate? U jeho? Zbalila by som sa a šla k mojim.
@pribinak u mojich. On už rodičov nemá.
Tak kľudne by som urobila tichu domácnosť a hotovo
@pribinak čakám kým sa na Tom doma pohádame zasa. A zasa budem počúvať že on pôjde, ale keď niečo vyjde tak nepôjde už nikdy...a nebude sedieť u lekára lebo ja som si zmyslela..
Pozri nehadaj sa, normálne mu povedz, že nech sa znormalizuje a začne si tá vážiť, alebo nech zváži či je vaše manželstvo funkčné a nirmalne a nech uvažuje čo ďalej
Možno pánko vie, že ty si schytala niečo od neho a je mu aj jasné, že to odniekadial doniesol tak takto trapoší 😀
nuz neviem, ale zamestnavatelia vyzaduju preventivku zhruba kazde dva roky.... to tiez nepojde? alebo pri nastupe do novej prace tiez vzdy odo mna vyzaduju zdravotnu prehliadku, keby chcel mat benefity zo zdravotky tiez mu treba preventivku.
@laurita285 podviesť má nepodviedol. O tom viem na tisíc percent, lebo keď je na týždňovke tak som.s.nim stále v kontakte a sám bol kedysi obeťou nevery. Takže tú neodpúšťa.
Co ti bolo? Moj dr vzdy predpisal lieky aj pre partnera. To si mevypytala. Sorry, vues, ze mas doma strachopuda a neriesis to?
A tak potom keď ti on je verný tak si to ty musela priniesť odniekiaľ a čo máš vlastne
dve deti 🙄 on trucovité, ty hádavá (vy sa nemáte hádať, ani zavádzať tichú domácnosť, ste predsa dospelí, plánujete dieťa, treba komunikovať)...... asi bývate v detskej izbe, rodičia z vás dvoch iste skáču nadšením, ale tak kto si čo vychová, to má 😉
ja tiez nerada chodim k lekarovi, a hlavne na odbery, tiez nerada riesim ked je nieco zvysene, lebo zacnem u obvodaka a skoncim na onkologii alebo v marnici 😃
Alebo som to len ja niekde chytila? Čo si niekde chytila? Spávaš s níekym iným od koho si niečo mohla chytiť či ako si to myslela? Keď je na týžďňovke, tak ho máš 24 hodín denne ma video hovore, že si si istá na tisic percent?
@lalenka33 infekcia sa dá bežne chytiť niekde na WC.. Alebo aj zo sprchového gélu, preto ho lekári neodporúčajú používať na iste partie. Preto píšem že som mohla nejako niekde chytiť niečo.
Nie nemám 24 hod hovor, ale píšem s nim cez deň a aj celý večer.
@andrejka1974 silný zápal... Plesňova infekcia gynekologicko urologická.. A nie ani ja ho nepodvadzam.
Preco by nemohla byt tichá domácnosť, kľudne nech je. Sprava sa ako malé decko. Nezodpovedne s sebecky. Samozrejme ze by som sa preliecila a bolo by po sexe. Samozrejme nemuseli ste nic od nikoho 3tieho chytiť.
@simca06022011 a ani som od nikoho tretieho nič nechytila..ani ja ani on. Ja len chcem aby šiel na tie podrbane odbery nech potom zbytočne neberiem lieky, keď náhodou som na neho niečo preniesla ja a potom by som znova skončila na liekoch. Oco sám povedal že je to nezodpovedné z jeho strany a má chápe že mám nervy na neho.
@simca06022011 pán car na preventívnu pôjde, ako sa vyjadril ale ma naštvalo aj to že tam ide z donútenia, nie preto aby mu záležalo na zdraví.
Na preventívke mu nikto nebude riešiť mykózy, ani pohlavne prenosné choroby. Na to musí ísť k urológovi, alebo ku kožnému.
@stanulienkat ja už som sa mu postarala o odbery.
Nenakazil práve on teba ?
Každopádne, ak by mu záležalo na tebe, tak to rieši.