Ahojte dievčata. IDe o môjho manžela. Trvá to asi mesiac. Začalo to takými predkolapsovymi stavmi, kvôi ktorym skončil aj v nemocnici, no vysledky, všetko bolo v poriadku. Je mu o čosi lepšie, no nieje to v poriadku. Môj manžel zje minimalne 2x tolko jedla čo pred tym a napriek tomu je neustale hladny. Po jedle mu nieje najlepšie. Napriek tomu množstvu jedla je stále bez energie, nepriberá, dokonca sa mi zda aj chudší ako pred tym (on bol vždy chudý) Vo štvrok ide na magneticku rezonanciu v piatok na gastro. JA skutočne neviem čo to môže byť. PRed tym mal dve práce a ešte školu, tak som to pripisovaLA vyčerpaniu, no momentalne ide na kludovy režim a napriek tomu je velmi unavený. Nezažili ste alebo nepočuli ste o niečom podobnom? Neviete čo by mohlo byť na pričine?
vredy ,štítna žľaza ...takto je to ťažko ,môže to byť hocičo ,treba počkať na vyš.a výsledky a možno to bude fakt len vyčerpanie a telu trvá dlhšie kým sa zotaví....
cukrovka, stitna zlaza, vredy by som vylucilato by mu jest moc nechutilo, dolahol na neho stress z doby ked mal dve prace a skolu
@vejula môže to byť hocičo.... ak si dobre pamätám na slová môjho imunológa: "stres sa niekedy prejaví až po prekonaní stresovej situácie...." keď som bola na výške, tak tiež som mala zdravotné problémy.... ktoré sa prejavili až po skúškovom a nechápala som prečo až keď mám "kľud".... vtedy mi povedal, že mnohé ťažkosti sa neprejavia práve v záťažových chvíľach (akoby človek očakával), ale práve vtedy keď sa telo ukľudní... verím, že to nič vážne nebude
pásomnica alebo aj psychická porucha - napríklad panická porucha sa prejaví najčastejšie v období kludu
@sense
@aadulik2110
@jerryjanka no jemu sa to praveže prejavilo ešte ked mal tie 2 prace, bol prave v BA na nejako školení a na ceste vo vlaku mu museli volať zachranku - potom bol 2 tyždne PN a momentalne chodí do jednej prace (fyzicky nenaročnu) , tú fyzicky naročnejšiu momentalne nevykonava. Narpiek tomu ked pride z prace tak je total KO.
Mna napadol aj helicobacter pylori.... lebo on sice hladny je stale aj vela zje ale po najedení mu nieje najlepšie. Ja viem, že treba počkať na tie vyšetrenia, ale stale nad tym rozmyšlam, tie tyždne mi pripadaju strašne dlhé, na každe vyšetrenie sa čaka večnosť 😖 .... tak len že či nemate niektorá s niečim takymto skusenosť osobnu alebo z okolia, či nahodou neviete čo by to mohlo byť
Inak krv ma ukažkovu, EKG tiež
@vejula AHOJ, od obvodného sa žiadaj na interné a hlavne rozbor krvi - detailnejšie.... jednoducho sa pýtajte od obvodného ďalej ak Vám na internom nič nezistia - dobrý internista Vás pošle ďalej - na diabetológiu, urológiu, endokrinológiu...... nenechajte to len tak....
mne takto zistili zväčšenú pečeň a anémiu.... tak mám liečbu
držím palčeky
mozno nanho prave dolahli tie 2 prace a skola teraz dodatocne a potrebuje sa spamatat... este ma napadlo, ze nie je jedlo ako jedlo... je rozdiel ked si da niekto riadnu davku zeleninoveho salatu s nejakym kvalitnym masom a zdravou prilohou a ked si da pol pecna chleba s pastetou... netusim co a ako jete, ale skusila by som mozno zmenit trochu stravu... a co najskor absolvovat vsetky vysetrenia... no a pre mna uplny zivotabudic: niekde k moru, do all inclusive na par dni, lezat na slniecku, papat a nic nerobit... slnko ho dobije... ale len v pripade ze je to naozaj unava a nie nieco ine 😅
@ajkapajka1 prepáč , zaujal ma tvoj príspevok, môžeš o tom súkromnom centre mi poskytnúť viac info do IP ??? ďakujem
@vejula Ja mavam take stavy po stresovom obdobi, takze ked som v strese, stiham vsetko, nepravidelne jem, potom pride klud, ja zrazu zistim, ze stiham a ozve sa zlcnik, cokolvek zjem, je mi zle. Vacsinou to pride do tyzdna po strese :( Vtedy nasadim dietu, pravidelne jem kazde 2,5 -3 hodiny, vela pijem cistej vody, obmedzim sladke, mastne jedla, chipsy,plnotucne jedla (jogurty, syry, plnotucne mlieko), kavu si robim slabsiu a do tyzdna-dvoch sa to upravi. Manzel mal nieco podobne, ked som potratila a nevedel to spracovat, nerozpravali sme o tom :( Chodil aj po doktoroch, ale vsetko bolo OK. Tak sme sadli, rozobrali celu situaciu, ze nikto nema na tom vinu atd. a preslo to. No a pravidelne jedenie, lebo aj z toho mu bolo zle. Bol hladny, nestihal obed, tak zjedol aspon keksik, z coho mu bolo este viacej zle :( A doteraz jeme mensie porcie castejsie, on nechudne, ja nepriberam 🙂
@kuwait ja ziadne iluzie nemam... 😀 a viem ze hocikde sa moze stat hocico 😉 v naozaj kvalitnom rezorte si na hygienu davaju velke bacha... takisto si ho mohla dostat doma a vcelku sa cudujem ze tak presne vies z coho a kde si ho dostala 😅 pisem to preto, lebo my takto chodime vzdy zaciatkom januara, a viem aky to ma na mna blahodarny vplyv 😉 pridem stade ako znovuzrodena, kombinacia slnka, nicnerobenia a dobrej stravy u mna osobne dokaze urobit zazraky 😵
@libka1 pretoze doma jem len mrazeny import z Ameriky ktory tepelne spracuvam ,bezne sa neodvazim jest miestne veci ani vodu pouzivat kedze vieme ze nieje dobra a jediny raz som si dala ten salat a hned problem tak som im tam zavolala hygienikov vzali vzorky salatu a bolo to tam 😀 kolko ludi nakazili ???
Skús dať urobiť testy na cytomegalo virus !!!! Sú pri Tom tieto príznaky ale maloktori lekári dávajú robiť testy na toto. Trpela som tým roky aj ja.
dakujem dievčata.... Ten rozbor krvi mu robili podrobný všetko mal dobre. A neviem či sa rozborom krvi daju zistiť červy či pasomnica... Ale teda ten CMV ma nenapado, to by mu mohli vyšetriť. Uvidime po tej magnetickej a tom gastre. Tam mu určite zistia ak ma niečo v žaludku... Ešte raz vdaka z aprispevky
@vejula absolutne zbytocne ten tvoj to nema tu je opis choroby
http://www.zdravie.sk/choroba/213/cytomegalovir...
Cukrovka, pásomnica.