Manžel je neustále hladný a je bez energie

vejula
11. nov 2013

Ahojte dievčata. IDe o môjho manžela. Trvá to asi mesiac. Začalo to takými predkolapsovymi stavmi, kvôi ktorym skončil aj v nemocnici, no vysledky, všetko bolo v poriadku. Je mu o čosi lepšie, no nieje to v poriadku. Môj manžel zje minimalne 2x tolko jedla čo pred tym a napriek tomu je neustale hladny. Po jedle mu nieje najlepšie. Napriek tomu množstvu jedla je stále bez energie, nepriberá, dokonca sa mi zda aj chudší ako pred tym (on bol vždy chudý) Vo štvrok ide na magneticku rezonanciu v piatok na gastro. JA skutočne neviem čo to môže byť. PRed tym mal dve práce a ešte školu, tak som to pripisovaLA vyčerpaniu, no momentalne ide na kludovy režim a napriek tomu je velmi unavený. Nezažili ste alebo nepočuli ste o niečom podobnom? Neviete čo by mohlo byť na pričine?

vulka
11. nov 2013

Cukrovka, pásomnica.

aristka
11. nov 2013

vredy ,štítna žľaza ...takto je to ťažko ,môže to byť hocičo ,treba počkať na vyš.a výsledky a možno to bude fakt len vyčerpanie a telu trvá dlhšie kým sa zotaví....

vejula
autor
11. nov 2013

@vulka krv ma dobru... cukrovku by mu z krvi zistili, či nie?? Ta pasomnica aj mna napadla, tu vraj zisti ta magneticka rezonancia ak tam je

sense
11. nov 2013

cukrovka, stitna zlaza, vredy by som vylucilato by mu jest moc nechutilo, dolahol na neho stress z doby ked mal dve prace a skolu

aadulik2110
11. nov 2013

@vejula môže to byť hocičo.... ak si dobre pamätám na slová môjho imunológa: "stres sa niekedy prejaví až po prekonaní stresovej situácie...." keď som bola na výške, tak tiež som mala zdravotné problémy.... ktoré sa prejavili až po skúškovom a nechápala som prečo až keď mám "kľud".... vtedy mi povedal, že mnohé ťažkosti sa neprejavia práve v záťažových chvíľach (akoby človek očakával), ale práve vtedy keď sa telo ukľudní... verím, že to nič vážne nebude

jerryjanka
11. nov 2013

pásomnica alebo aj psychická porucha - napríklad panická porucha sa prejaví najčastejšie v období kludu

aristka
11. nov 2013

@vejula preto som ti cukrovku nepísala ,lebo na to stačí aj rozbor moču a zistili by ,že tam nie je všetko ok a z krvi určite ,stačia hepatálne testy a je to ....

vejula
autor
11. nov 2013

@sense
@aadulik2110
@jerryjanka no jemu sa to praveže prejavilo ešte ked mal tie 2 prace, bol prave v BA na nejako školení a na ceste vo vlaku mu museli volať zachranku - potom bol 2 tyždne PN a momentalne chodí do jednej prace (fyzicky nenaročnu) , tú fyzicky naročnejšiu momentalne nevykonava. Narpiek tomu ked pride z prace tak je total KO.
Mna napadol aj helicobacter pylori.... lebo on sice hladny je stale aj vela zje ale po najedení mu nieje najlepšie. Ja viem, že treba počkať na tie vyšetrenia, ale stale nad tym rozmyšlam, tie tyždne mi pripadaju strašne dlhé, na každe vyšetrenie sa čaka večnosť 😖 .... tak len že či nemate niektorá s niečim takymto skusenosť osobnu alebo z okolia, či nahodou neviete čo by to mohlo byť
Inak krv ma ukažkovu, EKG tiež

aristka
11. nov 2013

@vejula dočasne mu nasaď magnézium denne jedna šumivá tabletka ...on je vyčerpaný a môže sa to takto prejaviť ...uvidíš ,hlavne kľud a žiadny stres a nemyslieť na najhoršie ....

kuwait
12. nov 2013

@vejula ci nema v zaludku cervika ja som mala presne tieto pocity a zabral mi vermox

danielle37
12. nov 2013

@vejula AHOJ, od obvodného sa žiadaj na interné a hlavne rozbor krvi - detailnejšie.... jednoducho sa pýtajte od obvodného ďalej ak Vám na internom nič nezistia - dobrý internista Vás pošle ďalej - na diabetológiu, urológiu, endokrinológiu...... nenechajte to len tak....

mne takto zistili zväčšenú pečeň a anémiu.... tak mám liečbu

držím palčeky

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
libka1
12. nov 2013

mozno nanho prave dolahli tie 2 prace a skola teraz dodatocne a potrebuje sa spamatat... este ma napadlo, ze nie je jedlo ako jedlo... je rozdiel ked si da niekto riadnu davku zeleninoveho salatu s nejakym kvalitnym masom a zdravou prilohou a ked si da pol pecna chleba s pastetou... netusim co a ako jete, ale skusila by som mozno zmenit trochu stravu... a co najskor absolvovat vsetky vysetrenia... no a pre mna uplny zivotabudic: niekde k moru, do all inclusive na par dni, lezat na slniecku, papat a nic nerobit... slnko ho dobije... ale len v pripade ze je to naozaj unava a nie nieco ine 😅

womankc
12. nov 2013

@ajkapajka1 prepáč , zaujal ma tvoj príspevok, môžeš o tom súkromnom centre mi poskytnúť viac info do IP ??? ďakujem

kuwait
12. nov 2013

@libka1 no teda nechcem ti kazit iluzie ja som cerva dostala prave pri mory jedenim coleslaw salatu z KFC v Kuwaite 😀 prave v niektorych destinaciach pri mory je hygiena jak slak a salat umyty v tejto vode je zdrojom crevnej nakazy parazitmy.

matozazzo
12. nov 2013

@vejula Ja mavam take stavy po stresovom obdobi, takze ked som v strese, stiham vsetko, nepravidelne jem, potom pride klud, ja zrazu zistim, ze stiham a ozve sa zlcnik, cokolvek zjem, je mi zle. Vacsinou to pride do tyzdna po strese :( Vtedy nasadim dietu, pravidelne jem kazde 2,5 -3 hodiny, vela pijem cistej vody, obmedzim sladke, mastne jedla, chipsy,plnotucne jedla (jogurty, syry, plnotucne mlieko), kavu si robim slabsiu a do tyzdna-dvoch sa to upravi. Manzel mal nieco podobne, ked som potratila a nevedel to spracovat, nerozpravali sme o tom :( Chodil aj po doktoroch, ale vsetko bolo OK. Tak sme sadli, rozobrali celu situaciu, ze nikto nema na tom vinu atd. a preslo to. No a pravidelne jedenie, lebo aj z toho mu bolo zle. Bol hladny, nestihal obed, tak zjedol aspon keksik, z coho mu bolo este viacej zle :( A doteraz jeme mensie porcie castejsie, on nechudne, ja nepriberam 🙂

libka1
12. nov 2013

@kuwait ja ziadne iluzie nemam... 😀 a viem ze hocikde sa moze stat hocico 😉 v naozaj kvalitnom rezorte si na hygienu davaju velke bacha... takisto si ho mohla dostat doma a vcelku sa cudujem ze tak presne vies z coho a kde si ho dostala 😅 pisem to preto, lebo my takto chodime vzdy zaciatkom januara, a viem aky to ma na mna blahodarny vplyv 😉 pridem stade ako znovuzrodena, kombinacia slnka, nicnerobenia a dobrej stravy u mna osobne dokaze urobit zazraky 😵

kuwait
12. nov 2013

@matozazzo ale on citi strasny hlad az mu skvrka v zaludku od stresu sa ti skor chce zvracat alebo ti jest nechuti,ja sa stavim na 99 % ze ma cerva

kuwait
12. nov 2013

@libka1 pretoze doma jem len mrazeny import z Ameriky ktory tepelne spracuvam ,bezne sa neodvazim jest miestne veci ani vodu pouzivat kedze vieme ze nieje dobra a jediny raz som si dala ten salat a hned problem tak som im tam zavolala hygienikov vzali vzorky salatu a bolo to tam 😀 kolko ludi nakazili ???

libka1
12. nov 2013

@kuwait mozno na tych miestnych to taky vplyv ako na teba nemalo 😅 to by som nechcela takto kontrolovat stravu, ani by som to asi nedokazala... ja som raz bola v McDonalde v Bulharsku a to tiez teda vyzeralo vselijako 😅

kuwait
12. nov 2013

@libka1 vsak ja uz som miestna 20 rokov tu zijem,praveze ludia tu maju cervy .lekar sa vobec necudoval na zaklade priznakov hned mi supol vermox a ten zabral jemu to bolo tak jasne ako ze sa s tym stretava denne.

libka1
12. nov 2013

@kuwait brrrrr... 😅 😝

kuwait
12. nov 2013

@libka1 Raz som dostala cerva v Dubaji to ale neviem z coho lebo sme jedli vo vela restauraciach,vtedy sme to mali cela rodina,vermox je na to liek ale su aj ine podla druhu cerva,

libka1
12. nov 2013

@kuwait a to som rozmyslala ze tento rok dame Dubaj 😀 no asi nie....

kkristin
12. nov 2013

Skús dať urobiť testy na cytomegalo virus !!!! Sú pri Tom tieto príznaky ale maloktori lekári dávajú robiť testy na toto. Trpela som tým roky aj ja.

kuwait
12. nov 2013

@kkristin to by mal priznaky podobne mononucleoze a mnoho inych priznakov ktore sa tu neuviedli

kkristin
12. nov 2013

@kuwait samozrejme ale to je uplna zbytočná poznámka toto čo si dala

vejula
autor
12. nov 2013

dakujem dievčata.... Ten rozbor krvi mu robili podrobný všetko mal dobre. A neviem či sa rozborom krvi daju zistiť červy či pasomnica... Ale teda ten CMV ma nenapado, to by mu mohli vyšetriť. Uvidime po tej magnetickej a tom gastre. Tam mu určite zistia ak ma niečo v žaludku... Ešte raz vdaka z aprispevky

kuwait
13. nov 2013

@kkristin zbytocna???Podla mna podstatna pretoze dg.ktoru si ty uviedla nema absolutne nic s jeho priznakmi,takze zas tu zbytocne ludi nestras

kuwait
13. nov 2013

@vejula absolutne zbytocne ten tvoj to nema tu je opis choroby
http://www.zdravie.sk/choroba/213/cytomegalovir...