Mamu trápi suchý a hrozne dusivý kašeľ

213simoniatko
30. mar 2022

Ahojte,mamu trápi suchý priam až dusivý kašeľ, hocikedy cez deň, v noci už preto ani nemôže spať ,normálne fungovať cez deň už je tiež problém.Je to ako keby ju niečo začalo " škrabať" v krku a nemôže to vykašľať, výsledky u všetkých lekárov sú v poriadku ,nikto nevie z čoho to môže byť.Nemá niekto skúsenosť? nevedel by nám niekto poradiť ? Vitamíny, bylinky alebo niečo,my si už nevieme pomôcť.. skúšali sme už všeličo , zvlhčovače vzduchu, maste ,lieky , čaje..

ivsoja2020
30. mar 2022

@213simoniatko ahoj nech si mamina da predpisat codein je fantasticky

letfenixa
30. mar 2022

@213simoniatko doporučujem sirup Stodal

213simoniatko
autor
30. mar 2022

@ivsoja2020 už ho mala predpísaný, nepomohlo

ivsoja2020
30. mar 2022

@213simoniatko fiha tak to musi byt vazne nech ide doktorke naspat a este erdomed nech skúsi tiez na predpis

gurka12
30. mar 2022

@213simoniatko mala covid?

stastna17
30. mar 2022

codein nelieci kasel iba utlmuje. manzel tak hrozne sucho kasal pri kovide bral aj atb, aj tussin atd nic nepomohlo, bol aj na covidovom pluca ciste, proste mu kazali vydrzat ze kasel do mesiaca odzneje. tak bolo.

simsalabim
30. mar 2022

@213simoniatko na astmu bola vysetrena? mne sa takto prejavovala. Kodein vobec nefungoval. Az leiky na astmu. Plucnu kapacitu som mala znizenu o tretinu. ked lieky zabrali, az som nechapala, ako velmi mi chybal vzduch.

lucia198811
30. mar 2022

@213simoniatko skuste Vysne Hagy tam to liecia

drzaopica
30. mar 2022

@213simoniatko nemá chlamýdie, astmu, alergie.na čo bola vyšetrená?tak na plucne

nikpa
30. mar 2022

@213simoniatko kašeľ po korone je presne ako opisujes....

fepe5
30. mar 2022

@213simoniatko neuziva lieky na vysoky krvny tlak?Niektore mozu mat ako neziad.uc.suchy kasel (lieky ktore patria do skupiny Ace-inhibitory)

lubmar
30. mar 2022

Ahoj, neviem ti sice poradit, ale moja mama presne to iste, uz viac ako 10 rokov😔Presne ako opisujes, kasel akoby ju nieco podrazdilo v krku alebo tak. Vsetky vysetrenia opakovane negativne, plucne, gastro, alergologia, hadica do krku, rtg, srdce, na co si len spomenies, nefajci, nepije, nikde jej nevedia pomoct. Udajne je dobra klinika na to v Nitre, aj sme tam viackrat volali, ale neberu z inych okresov pacientov. Takze ked nemas znamosti, co my teda nemame, tak sa trapime cela rodina😔