Mamičky - fajčiarky

29. okt 2022

Zdravím som fajčiarka, v tehotenstve som fajčila občasne. Teraz po narodení dieťatka vôbec a posledné 2 dni pociťujem že by som si strašne zapálila. Tieto dva dni mi je aj maličký trošku mrzutý preto by som sa rada spýtala mamičiek fajčiarok či je možné že maličký je nervozny z toho kedže dojčím.

pribinak
29. okt 2022

Je nervózny lebo ty si nervózna. S mliekom to nemá nič spoločne

autor
29. okt 2022

@pribinak ale ja niesom nervózna a z cigariet som ani nikdy nebola nervozna. Nemala som ani v pláne fajčiť najbližšiu dobu iba tieto 2 dni su také že mám chuť na cigaretu ale s nervozitou to nemá nič spoločné

beata_k
29. okt 2022

Ono deti extremne citia, ze ty nie si v pohode aj ked si myslis, ze si. Dalsia vec. Nerastu mu zuby? Kolko mesiacov ma male?

lesana25
29. okt 2022

To je logické, že nie si nervózna z cigariet, ty si práveže nervózna bez nich.

petamich
29. okt 2022

nervozny moze byt z x veci - lebo si ty v nepohode, lebo zuby, lebo prdol, lebo neprdol, ... tazko povedat ale teda nervozita sa mliekom neprenasa, skor citi, ze si v nepohode

ruzovakrava
29. okt 2022

Keď si fajčila v tehotenstve tak prečo si teraz nedáš ak máš už 2 dni chuť? Deti sú mrzuté z veľa príčin, ty si mrzutá lebo je to abstinenčný syndróm.

autor
29. okt 2022

Tak neviem ja si neprídem nejako nervózna nikdy som nebola tuhý fajčiar či som tehotná bola alebo nie kludne vydržím bez jedinej cigarety a bez toho aby som sa triasla od nervov že to potrebujem, počas tehotenstva na začiatku som prestala na 3 mesiace a mimo toho hocikedy mi prestane chutit chutit cigareta na 2-3 týždne