Mama a vrásky

angel11
15. apr 2015

Ahojte,
v posledných dňoch sa tak pozerám do zrkadla a zisťujem , že vrások pribúda stále viac a viac.....Viem, že sa náš život točí okolo detí, ale skúsme si nájsť čas aj na seba. Žienky, poraďte, čo s tými vráskami? Mám 38 a teda okolo očí sa to začalo poriadne zhusťovať. A nielen to. Aj od vonkajšieho očného kútika smerom dolu cez líce. Normálne ryha. Čo by ste poradili? Krémom neverím , nepomáhajú...Máte podobný problém? Ako to riešite?

peneloppe
15. apr 2015

Niekde som citala tento tyzden ze vitamin C je velmi dobry. Takze ja si idem kupit vitamin C v tabletkovej alebo praskovej forme a idem na to. Celebrity si vraj davaju vpichovat injekcie vitamin C a ma to zazracne ucinky. Tiez som si vsimla trosku viac vrasok okolo oci. Mam 37 rokov.
A kamaratka mi odporucala kozmetiku Alcina. Tak si asi objednam ocny a pletovy krem.

ellise
15. apr 2015

@angel11 tak na tu rýhu, která je nejvic viditelná po ránu ti pomůže jen dermatolog

angel11
autor
15. apr 2015

@ellise a to tam mam k nemu normalne ist? Nebude to nejake divne , ze idem k lekarovi ked v podstate je to esteticky problem a nie zdravotny? Mas s tym skusenost?

angel11
autor
15. apr 2015

@peneloppe to cecko teda skusim. Ja si davam aj kolagen , ale nezda sa ze by to pomahalo. Naozaj sa to zhorsilo v priebehu pol roka a to si davam aj ocny krem aj denny a nocny. poctivo. Pouzivam LR .

bonaqa2013
15. apr 2015

@angel11 čo robím? počúvam ako si doma deti zo mňa uťahujú.... Dcéra mi povedala, že po zime mi pribudli ďalšie 2 vrásky.... pozrela som sa lepšie a ozaj.....

bonaqa2013
15. apr 2015

@ellise to prídem za dermatológom a poviem čo na tie vrásky? Zdá sa mi to také netradičné...... V čakárni sedia asi samé vráskavé ženy že? Či?

angel11
autor
15. apr 2015

@bonaqa2013 ved niekomu to neprekaza, mne zacalo....nejak sa s tym neviem vysporiadat. Viem ze je to prirodzene, ale velmi mi to vadi. tak skusam najst sposob, ako sa s tym popasovat a najst nejaky vnutorny pokoj.

medyna
15. apr 2015

Na vrásky neexistuje žiaden zázračný krém, bohužial 😒 . Buď sa s tým naučíš žiť ,alebo potom výplne, či botox. Možno by pomohla tvárová gymnastika, trochu ti to eliminuje... Neexistuje nič 100% účinné 😖

ichbinich
15. apr 2015

@angel11
Zacni si vsimat ine mamy 😉 A najma, ked sa smeju a teda maju nejaku mimiku. Najlepsie take bez tony make-upu 😉 A potom uvidis, ze nie si sama... Ze casto ovela mladsie vyzeraju o dost horsie...
Ja som bola sokovana tvarou byvalej spoluziacky na 10-rocnom maturitnom stretnuti. Ona modelka, ja moletka. Ona sa usmiala a tvar sama vraska. Ja som sa usmiala a mala som vrasky okolo oci... To ma dost sokovalo... Ale proste kazdemu sa tvoria vrasky v inom veku a inak.
Ked pises, ze kremom neveris... staras sa nejak o plet, alebo mas na mysli tzv. zazracne kremy proti vraskam? Lebo o plet sa starat musis, lebo ti vrasky budu iba pribudat.
Alebo potom botox, na tu jednu hlboku to je riesenie 😉 😀
Alebo potom talianksa metoda proti vraskam = priber jedno-dve kila 😉 😀

tenerifka
15. apr 2015

@angel11 Velmi dolezita je aj vyziva pleti zvnutra-vela cistej vody a zdrava strava bohata na dobre tuky (orechy, semiacka, za studena lisovane oleje, avokado, ryby....)

angel11
autor
15. apr 2015

@ichbinich snazim sa starat ale asi som to nerobila doteraz dobre. A to s tym pribratim...nieco na tom bude. Bohuzial do tvare mi to nejako nejde.... 🙂 inde sa to zacina ukladat. 😀 Kremom na vrasky neverim...pouzivam take normalne , nie nejake protivraskove a bla bla. a botoxu sa bojim. aj ked som ho zvazovala.

angel11
autor
15. apr 2015

@tenerifka to by som nesmela byt leniva a pripravovat si doma obedy. Stravujem sa v praci v jedalni a teda nie je bohieco....taka nasa slovenska klasika. S vodou mam jeden problem, viac pijem- neustale behanie na zachod. Nemozem si to dovolit , lebo v praci mam na starosti deti a nemozem stale odbiehat.Mam z toho nervy...riesila som to aj s lekarkou , ale nic mi nezistili , asi to mam len tak dane. 😢 Ale dakujem za radu. Urcite sa nad tym zamyslim.

stepanka274
15. apr 2015

@angel11 vyšrobuj si jednu žiarovku v kúpelni, nebudeš to tak vidieť a nebude ti to tak vadiť, je to plychologická zíležitosť. Mne tiež vrásky pribúdajú a tiež ma rozčuľuje ked muž povie na ženy v telke ako dobre vyzerajú a potom ich náhodou vidíme naživo a uzná že vek neoklameme žiadna. Nadhľad treba 😉

bonaqa2013
15. apr 2015

@angel11 som na tom podobne....

sisaha
15. apr 2015

@angel11 neviem ake mas kremy.. urcite treba v zime pouzivat vyzivne a nie hydratacne. A na vrasky okolo oci je vyborny botox. 😉 . ale tieto veci ti poradia na nejakej klinike estetickej mediciny.

ichbinich
15. apr 2015

@angel11
No u mna podobne, na bruchu ani na stehnach vrasky nemam 😉 😀 😀 😀
Teraz vazne, mozno by si mohla skusit aj protivraskove kremy. Mozno ti sadne prave "obycajny" droogeriovy a nie drahy z parfumerie...
A potom z casu na cas peeling, maska. Ja viem, pri detoch to nejde tak lahko, ako sa to pise. Casto sa kremujem az v robote, lebo rano doma to proste nejde.
Ja zase mam protivraskovy krem, lebo mi sadol: Nivea Q10 energy. Predtym som mala ine, nie vyslovene protivraskove. Ale tento som vyskusala a sadol mi, tak uz mam aj ja protivraskovy krem. Aj ked podla vyrobcu som ho mala pouzivat uz dobrych 10 rokov 😀

Ako prvu pomoc ale mozes skusit serum. Maju hydratacne, ale aj protivraskove. To sa dava POD tvoj krem a je vyssie koncentrovane ako krem. To tiez mozes na skusku zobrat Balea z DMka alebo Nivea (zo serie Q10). Tie su cenovo pristupne, a mozno tvojej tvari aj sadnu.

No a este jedna "dobre mienena" rada 😉 😀 Oddychuj a vela spi...
(A teraz bezim, aby si ma neubila 😀)

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nutrimas
15. apr 2015

@angel11 Pozitivne ohlasy mame na pupalkovy ocny gel RIA od Nobilis Tilia, vyrobcu prir. certif. kozmetiky z CR. Ma jemnu kremovu konzistenciu, mierne chladi: http://www.nutrimas.sk/Gel-na-ocne-vrasky-RIA-3....
Taktiez ma podobne ucinky hyaluronove serum, ktr. pokozku hydratuje, vyzivuje a vypina, pokozka potom neposobi tak ochabnuto. Serum sa pouziva ako podklad pod krem. Najdete ho v nasej ponuke na eshope.
Do pozornosti by sme dali prip. aj sipkovy pletovy olej. Dobre ohlasy mame od nasich zakazniciek na olejcek vyrobcu Topvet.

ellise
15. apr 2015

@angel11 já mám taky takovou rýhu od oka až ke koutku, začala se objevovat v tolika letech jako tobě, nejdřív se to přes den vyhladilo, ale pak to zůstalo pořád stejné. \Nejdřív jsme se ptala kosmetičky na kolagenovou výplň ona řekla že to ani ne, a že mám jít za dermatologem. tak jsem se objednala a šla. Byl úplně normální, koukl se, doporučil fotorejuvenaci, tolik a tolik sezení a tolik to bude stát a vydrží to asi tolik a tolik. Jenže to bylo koncem léta já si říkala, na zimu to nepotřebuji stejně si zakrývám tvář... nechám to na jaro.... ano a pak jsme nešla.... ale nejspíš mně to čeká

zeriempizzu
15. apr 2015

Tie vrasky co uz mas uz s nimi nic - nezmyznu uz nijako - len docasne nejakou vyplnou. Ak mas nejake mensie, pomoze botox.
Zaklad je ale prevencia. Serum z vitaminom C a SPF krem kazdy den - slnecne ziarenie moc skodi a zostarnuje pokozku. Kludne i hyaluron na hydrataciu - tej nikdy nie je dost. Na noc retinol - vitamin A - ale pozor, nesmies byt tehotna ci kojit. Tvar cisit pravidelne, masky a peelngy.
Osobne neverim lacnym kremom ci lacneu kozmetike a ani nicomu 100 % prirodnemu ak riesis antiageing. Potrebujes nieco ucinne a ucinne veci nie su lacne.
Popri tom hydratovat z vnutra, dobre jest, cvicit a byt stastna - a za par mesiacov sa to prejavi i na mladsom vyzore.

angel11
autor
15. apr 2015

dievcata dakujem velmi pekne ...skusim nieco z vasich rad. urcite rada uvitam este aj dalsie napady a skusim toh dermatoloa...ved co , prinajhorsom ma posle kadelahsie...to nejako prezijem....ale tie ryhy sa mi fakt nepacia...

angel11
autor
15. apr 2015

@zeriempizzu viem ze uz nezmiznu uplne, len sa mi to zda velmi skoro.najma tie ryhy. ☹

zeriempizzu
15. apr 2015

@angel11 no to je tou asi zanedbanou starostlivostou o seba dlhe roky. O plet sa treba starat stale, od nast. Na ryhy mas vekom skoro, ale tak ber to tak ze ked teraz zacnes vazne riesit mozes starnut lepsie ako okolie.

angel11
autor
15. apr 2015

@zeriempizzu dakujem...dufam ze sa mi to podari....

gwynet
15. apr 2015

Ahoj, ja používam masky na pleť a dost pravidelne, najradšej mám kolagenovu krištálovu masku pod oči, má momentálny účinok, keď chceš dobre vyzerať. Je namočená do čistého kolagenu a je toho kolagenu toľko, že si to môžeš aplikovať eště tri dni pod krém ako sérum, musíš to ale dať do ľadničky. A potom sú výborné ty od firmy PUREDERM sú fakt super a súhlasím s názorom, že netreba to nechávať tak, treba sa o seba starať pravidelne 😉 Nič ti nevyhladí úplne vrásky , teda okrem Botoxu ,ale pestená pleť sa ráta a je rozdiel ak sa o ňu staráš alebo nie.

hu.hu
15. apr 2015

@gwynet mozes mi prosim napisat od koho je ta kolagenova maska ? Aka znacka ? Dakujem

gwynet
15. apr 2015

HU.HU ja to kupujem na krasnadoma.sk majú fakt veľký výber masiek a ta s kolegenom je od Victorie Beauty

hu.hu
15. apr 2015

@gwynet dakujem. Este som o tom nepocula 😅 skusim.

mantilka
15. apr 2015

mne radila jedna predavacka...kalciovu masticku pouzivat....

angel11
autor
16. apr 2015

@gwynet ahoj pozerala som tu stranku a nie su to drahe vyrobky. naozaj to pomaha????je to viditelne? je tam toho vela, da sa s niekym poradit co je pre koho dobre???dakujem