Ahojte,
v posledných dňoch sa tak pozerám do zrkadla a zisťujem , že vrások pribúda stále viac a viac.....Viem, že sa náš život točí okolo detí, ale skúsme si nájsť čas aj na seba. Žienky, poraďte, čo s tými vráskami? Mám 38 a teda okolo očí sa to začalo poriadne zhusťovať. A nielen to. Aj od vonkajšieho očného kútika smerom dolu cez líce. Normálne ryha. Čo by ste poradili? Krémom neverím , nepomáhajú...Máte podobný problém? Ako to riešite?
@angel11 čo robím? počúvam ako si doma deti zo mňa uťahujú.... Dcéra mi povedala, že po zime mi pribudli ďalšie 2 vrásky.... pozrela som sa lepšie a ozaj.....
@ellise to prídem za dermatológom a poviem čo na tie vrásky? Zdá sa mi to také netradičné...... V čakárni sedia asi samé vráskavé ženy že? Či?
@bonaqa2013 ved niekomu to neprekaza, mne zacalo....nejak sa s tym neviem vysporiadat. Viem ze je to prirodzene, ale velmi mi to vadi. tak skusam najst sposob, ako sa s tym popasovat a najst nejaky vnutorny pokoj.
Na vrásky neexistuje žiaden zázračný krém, bohužial 😒 . Buď sa s tým naučíš žiť ,alebo potom výplne, či botox. Možno by pomohla tvárová gymnastika, trochu ti to eliminuje... Neexistuje nič 100% účinné 😖
@angel11
Zacni si vsimat ine mamy 😉 A najma, ked sa smeju a teda maju nejaku mimiku. Najlepsie take bez tony make-upu 😉 A potom uvidis, ze nie si sama... Ze casto ovela mladsie vyzeraju o dost horsie...
Ja som bola sokovana tvarou byvalej spoluziacky na 10-rocnom maturitnom stretnuti. Ona modelka, ja moletka. Ona sa usmiala a tvar sama vraska. Ja som sa usmiala a mala som vrasky okolo oci... To ma dost sokovalo... Ale proste kazdemu sa tvoria vrasky v inom veku a inak.
Ked pises, ze kremom neveris... staras sa nejak o plet, alebo mas na mysli tzv. zazracne kremy proti vraskam? Lebo o plet sa starat musis, lebo ti vrasky budu iba pribudat.
Alebo potom botox, na tu jednu hlboku to je riesenie 😉 😀
Alebo potom talianksa metoda proti vraskam = priber jedno-dve kila 😉 😀
@ichbinich snazim sa starat ale asi som to nerobila doteraz dobre. A to s tym pribratim...nieco na tom bude. Bohuzial do tvare mi to nejako nejde.... 🙂 inde sa to zacina ukladat. 😀 Kremom na vrasky neverim...pouzivam take normalne , nie nejake protivraskove a bla bla. a botoxu sa bojim. aj ked som ho zvazovala.
@tenerifka to by som nesmela byt leniva a pripravovat si doma obedy. Stravujem sa v praci v jedalni a teda nie je bohieco....taka nasa slovenska klasika. S vodou mam jeden problem, viac pijem- neustale behanie na zachod. Nemozem si to dovolit , lebo v praci mam na starosti deti a nemozem stale odbiehat.Mam z toho nervy...riesila som to aj s lekarkou , ale nic mi nezistili , asi to mam len tak dane. 😢 Ale dakujem za radu. Urcite sa nad tym zamyslim.
@angel11 vyšrobuj si jednu žiarovku v kúpelni, nebudeš to tak vidieť a nebude ti to tak vadiť, je to plychologická zíležitosť. Mne tiež vrásky pribúdajú a tiež ma rozčuľuje ked muž povie na ženy v telke ako dobre vyzerajú a potom ich náhodou vidíme naživo a uzná že vek neoklameme žiadna. Nadhľad treba 😉
@angel11 som na tom podobne....
@angel11
No u mna podobne, na bruchu ani na stehnach vrasky nemam 😉 😀 😀 😀
Teraz vazne, mozno by si mohla skusit aj protivraskove kremy. Mozno ti sadne prave "obycajny" droogeriovy a nie drahy z parfumerie...
A potom z casu na cas peeling, maska. Ja viem, pri detoch to nejde tak lahko, ako sa to pise. Casto sa kremujem az v robote, lebo rano doma to proste nejde.
Ja zase mam protivraskovy krem, lebo mi sadol: Nivea Q10 energy. Predtym som mala ine, nie vyslovene protivraskove. Ale tento som vyskusala a sadol mi, tak uz mam aj ja protivraskovy krem. Aj ked podla vyrobcu som ho mala pouzivat uz dobrych 10 rokov 😀
Ako prvu pomoc ale mozes skusit serum. Maju hydratacne, ale aj protivraskove. To sa dava POD tvoj krem a je vyssie koncentrovane ako krem. To tiez mozes na skusku zobrat Balea z DMka alebo Nivea (zo serie Q10). Tie su cenovo pristupne, a mozno tvojej tvari aj sadnu.
No a este jedna "dobre mienena" rada 😉 😀 Oddychuj a vela spi...
(A teraz bezim, aby si ma neubila 😀)
@angel11 Pozitivne ohlasy mame na pupalkovy ocny gel RIA od Nobilis Tilia, vyrobcu prir. certif. kozmetiky z CR. Ma jemnu kremovu konzistenciu, mierne chladi: http://www.nutrimas.sk/Gel-na-ocne-vrasky-RIA-3....
Taktiez ma podobne ucinky hyaluronove serum, ktr. pokozku hydratuje, vyzivuje a vypina, pokozka potom neposobi tak ochabnuto. Serum sa pouziva ako podklad pod krem. Najdete ho v nasej ponuke na eshope.
Do pozornosti by sme dali prip. aj sipkovy pletovy olej. Dobre ohlasy mame od nasich zakazniciek na olejcek vyrobcu Topvet.
@angel11 já mám taky takovou rýhu od oka až ke koutku, začala se objevovat v tolika letech jako tobě, nejdřív se to přes den vyhladilo, ale pak to zůstalo pořád stejné. \Nejdřív jsme se ptala kosmetičky na kolagenovou výplň ona řekla že to ani ne, a že mám jít za dermatologem. tak jsem se objednala a šla. Byl úplně normální, koukl se, doporučil fotorejuvenaci, tolik a tolik sezení a tolik to bude stát a vydrží to asi tolik a tolik. Jenže to bylo koncem léta já si říkala, na zimu to nepotřebuji stejně si zakrývám tvář... nechám to na jaro.... ano a pak jsme nešla.... ale nejspíš mně to čeká
Tie vrasky co uz mas uz s nimi nic - nezmyznu uz nijako - len docasne nejakou vyplnou. Ak mas nejake mensie, pomoze botox.
Zaklad je ale prevencia. Serum z vitaminom C a SPF krem kazdy den - slnecne ziarenie moc skodi a zostarnuje pokozku. Kludne i hyaluron na hydrataciu - tej nikdy nie je dost. Na noc retinol - vitamin A - ale pozor, nesmies byt tehotna ci kojit. Tvar cisit pravidelne, masky a peelngy.
Osobne neverim lacnym kremom ci lacneu kozmetike a ani nicomu 100 % prirodnemu ak riesis antiageing. Potrebujes nieco ucinne a ucinne veci nie su lacne.
Popri tom hydratovat z vnutra, dobre jest, cvicit a byt stastna - a za par mesiacov sa to prejavi i na mladsom vyzore.
dievcata dakujem velmi pekne ...skusim nieco z vasich rad. urcite rada uvitam este aj dalsie napady a skusim toh dermatoloa...ved co , prinajhorsom ma posle kadelahsie...to nejako prezijem....ale tie ryhy sa mi fakt nepacia...
@zeriempizzu viem ze uz nezmiznu uplne, len sa mi to zda velmi skoro.najma tie ryhy. ☹
@angel11 no to je tou asi zanedbanou starostlivostou o seba dlhe roky. O plet sa treba starat stale, od nast. Na ryhy mas vekom skoro, ale tak ber to tak ze ked teraz zacnes vazne riesit mozes starnut lepsie ako okolie.
@zeriempizzu dakujem...dufam ze sa mi to podari....
Ahoj, ja používam masky na pleť a dost pravidelne, najradšej mám kolagenovu krištálovu masku pod oči, má momentálny účinok, keď chceš dobre vyzerať. Je namočená do čistého kolagenu a je toho kolagenu toľko, že si to môžeš aplikovať eště tri dni pod krém ako sérum, musíš to ale dať do ľadničky. A potom sú výborné ty od firmy PUREDERM sú fakt super a súhlasím s názorom, že netreba to nechávať tak, treba sa o seba starať pravidelne 😉 Nič ti nevyhladí úplne vrásky , teda okrem Botoxu ,ale pestená pleť sa ráta a je rozdiel ak sa o ňu staráš alebo nie.
HU.HU ja to kupujem na krasnadoma.sk majú fakt veľký výber masiek a ta s kolegenom je od Victorie Beauty
mne radila jedna predavacka...kalciovu masticku pouzivat....
Niekde som citala tento tyzden ze vitamin C je velmi dobry. Takze ja si idem kupit vitamin C v tabletkovej alebo praskovej forme a idem na to. Celebrity si vraj davaju vpichovat injekcie vitamin C a ma to zazracne ucinky. Tiez som si vsimla trosku viac vrasok okolo oci. Mam 37 rokov.
A kamaratka mi odporucala kozmetiku Alcina. Tak si asi objednam ocny a pletovy krem.