Mám zvýšené trombocyty

1. mar 2022

Ahojte prosim mate s tymto skusenost? Mam zvysene trombocyty vyse 700. Mali ste to niekto tak? Museli ste na odber kostnej drene? Idem este na dalsi odber buducu stredu. Dakujem

danyelia
1. mar 2022

Ahoj, ja som mala zvýšené až kritické hodnoty trombocytov a ostatných ukazovateľov a bola som na odber kostnej drene...Ale to som tam bola aj kvôli iným výsledkom vyšetrení.

autor
1. mar 2022

@danyelia aha mal si vyssie ako 700? Mne takto dr nepovedala ostatne len toto ze mam moc zvysene a bojim sa toho odberu drene :/ ako to prebieha boli to? A z coho to mas prisli ti na nieco? Dakujem klidne aj ss 🙂

danyelia
1. mar 2022

Skús mi napísať prosím Ťa Ty ss pre bližšie info, lebo mne to akosi nejde 🤔

autor
1. mar 2022

@danyelia napisala som 🙂

tinulqa
26. máj 2022

Ahoj ako si dopadla

autor
26. máj 2022

@tinulqa ahoj mam hranicny krvny obraz. Nakolko kojim, mala som covid som ockovana na covid a este som aj mala zapalene prepichnutie ucha vsetko to moze mat s tym daco spolocne 🙂 zajtra idem na kontrolny odber 🙂

tinulqa
26. máj 2022

Tak ti držím prsty ja som tiež prekonala covid a po ňom už mám zvýšené krvné doštičky bola som na odb kostnej drene tak uvidím čo

autor
26. máj 2022

@tinulqa sha hned si sla? Kolko si mala? Mne najorv te krvny ibraz robili na hematke 🙂

tinulqa
26. máj 2022

Hej mala som 800 a hneď ma poslali na kostnu dreň ty si koľko mala

autor
26. máj 2022

@tinulqa mala som vyse 700 presne si nepamatam 🙂 potom kontrolne u mojej menej ako 700 a teraz na hematke to neviem tam su inak pisane tie hodnoty tak zajtra mi to zrejme vysvetli 🙂

autor
26. máj 2022

@tinulqa a inak vysledky si ake mala vsetko okej?

tinulqa
27. máj 2022

Áno všetko dobré len tie som mala zvýšené a mierne leukocity ale ja som mala zápal žlčníka našli mi aj kamene v zlcniku malé taze dikt povedala že tie leukocity z toho môžu byť nepustia má má operáciu a každý dokt hovorí že mám dať von zlcnik inak príznaky nemám nejaké také žeby som bola chorá na tú chorobu okrem bolesti žlčníka a pridružili sa aj pankrac

tinulqa
27. máj 2022

Ale inak čo som čítala aj covid má za príčinu tie doštičky ach AS sa bojím výsledku z kostnej drene čo mi vide

autor
27. máj 2022

@tinulqa neboi vsetko bude okej verim tomu 🙏🏻 Kedy by ti mali prist? Srzim silno prsty ✊🏼✊🏼 Ptom daj vediet ako si na tom. Inak ja som sa strasne bala toho odberu ze bude realizivany aj na mne ale vraj nieke dovod tak uvidime 🙂 ako si to zvladala?

tinulqa
27. máj 2022

Tak ešte že tak v pondelok budem vedieť čo a ako strašne to bolelo a po tým mám problémy nikdy viac by som to nedala

autor
27. máj 2022

@tinulqa fakt? :/ no super dnes som bola na hematke trombo som mala predposledny vysledok 338 posledny sa mi zvysil na 368 v pondelok mam ist na dober dnes sa nedalo vraj dnes nevysetruju tento krvy obraz ktory by som potrebovala ja tak az v pondelok a 28júla idem na sono brucha ci tam nemam zvacsene daco ako pecen atd :/ a ak budu zvysene trombocyty tak aj mna zrejme caka odber drene 😔😔

autor
27. máj 2022

@tinulqa a ake problemy mas po tom 😲😳

tinulqa
27. máj 2022

No dovtedy má nebolelo kríze a ten vpichu má bolí a v ľavom boku tak to máš potom nižší počet aké veď sa mi zdá že máš dobrú hladinu trombov

tinulqa
27. máj 2022

Mňa vôbec na toto nepodieľala na sono vôbec

autor
27. máj 2022

@tinulqa no maximum moze byt tusim do 400 ty si mala kolko?

tinulqa
27. máj 2022

800 ani som o Tom nwvedelat že mám keby ne žlčník

autor
27. máj 2022

@tinulqa no tak to som zvedava vi na daco pridu snad nic vazne 🤷🏼‍♀️🙈

tinulqa
28. máj 2022

No veru bojím sa as

autor
28. máj 2022

@tinulqa aj ja sa trochu bojim no :/

tinulqa
29. máj 2022

Tak ja sa snažím nemyslieť na to mám dcérku a už čo má buď bude aj tak to neovplivnim

autor
30. máj 2022

@tinulqa no sak jasne a co mas uz vysledky? Ja som bola na krv kks az 6ampuliek mi brali 🤷🏼‍♀️

tinulqa
31. máj 2022

No aj mne t ak brali krv prv a potom som šla na kon t rolu a poslala ma na odber nie ešte pošle ich mojej hematologicke a za ňou idem as 22 júna táže tréner dakej

autor
27. jún 2022

@tinulqa ahoj no co ako si dopadla? Mne dosli vysledky mam este vyssie trombocyty. A diagnozu mam napisanu polyglobulia vysoky pocet cervenych dosticiek. Musim sa objednat na nejaku venepunkciu to je ako som sa docitala odber krvi z laktovej jamky, malo krat z predlaktia alebo z dolnych koncatin 🤷🏼‍♀️

tinulqa
2. júl 2022

Ahoj tak ha mam esencialnu trombocytozu no ties zvýšené trombocidy tak uvidíme 14 zas ba kontrolu

tinulqa
2. júl 2022

Estee som bé počula o tej chorobe potom mi bapis že čo a ako