Ahojte prosim mate s tymto skusenost? Mam zvysene trombocyty vyse 700. Mali ste to niekto tak? Museli ste na odber kostnej drene? Idem este na dalsi odber buducu stredu. Dakujem
@danyelia aha mal si vyssie ako 700? Mne takto dr nepovedala ostatne len toto ze mam moc zvysene a bojim sa toho odberu drene :/ ako to prebieha boli to? A z coho to mas prisli ti na nieco? Dakujem klidne aj ss 🙂
Skús mi napísať prosím Ťa Ty ss pre bližšie info, lebo mne to akosi nejde 🤔
@danyelia napisala som 🙂
Ahoj ako si dopadla
@tinulqa ahoj mam hranicny krvny obraz. Nakolko kojim, mala som covid som ockovana na covid a este som aj mala zapalene prepichnutie ucha vsetko to moze mat s tym daco spolocne 🙂 zajtra idem na kontrolny odber 🙂
Tak ti držím prsty ja som tiež prekonala covid a po ňom už mám zvýšené krvné doštičky bola som na odb kostnej drene tak uvidím čo
@tinulqa sha hned si sla? Kolko si mala? Mne najorv te krvny ibraz robili na hematke 🙂
Hej mala som 800 a hneď ma poslali na kostnu dreň ty si koľko mala
@tinulqa mala som vyse 700 presne si nepamatam 🙂 potom kontrolne u mojej menej ako 700 a teraz na hematke to neviem tam su inak pisane tie hodnoty tak zajtra mi to zrejme vysvetli 🙂
@tinulqa a inak vysledky si ake mala vsetko okej?
Áno všetko dobré len tie som mala zvýšené a mierne leukocity ale ja som mala zápal žlčníka našli mi aj kamene v zlcniku malé taze dikt povedala že tie leukocity z toho môžu byť nepustia má má operáciu a každý dokt hovorí že mám dať von zlcnik inak príznaky nemám nejaké také žeby som bola chorá na tú chorobu okrem bolesti žlčníka a pridružili sa aj pankrac
Ale inak čo som čítala aj covid má za príčinu tie doštičky ach AS sa bojím výsledku z kostnej drene čo mi vide
@tinulqa neboi vsetko bude okej verim tomu 🙏🏻 Kedy by ti mali prist? Srzim silno prsty ✊🏼✊🏼 Ptom daj vediet ako si na tom. Inak ja som sa strasne bala toho odberu ze bude realizivany aj na mne ale vraj nieke dovod tak uvidime 🙂 ako si to zvladala?
Tak ešte že tak v pondelok budem vedieť čo a ako strašne to bolelo a po tým mám problémy nikdy viac by som to nedala
@tinulqa fakt? :/ no super dnes som bola na hematke trombo som mala predposledny vysledok 338 posledny sa mi zvysil na 368 v pondelok mam ist na dober dnes sa nedalo vraj dnes nevysetruju tento krvy obraz ktory by som potrebovala ja tak az v pondelok a 28júla idem na sono brucha ci tam nemam zvacsene daco ako pecen atd :/ a ak budu zvysene trombocyty tak aj mna zrejme caka odber drene 😔😔
@tinulqa a ake problemy mas po tom 😲😳
No dovtedy má nebolelo kríze a ten vpichu má bolí a v ľavom boku tak to máš potom nižší počet aké veď sa mi zdá že máš dobrú hladinu trombov
Mňa vôbec na toto nepodieľala na sono vôbec
@tinulqa no maximum moze byt tusim do 400 ty si mala kolko?
800 ani som o Tom nwvedelat že mám keby ne žlčník
@tinulqa no tak to som zvedava vi na daco pridu snad nic vazne 🤷🏼♀️🙈
No veru bojím sa as
@tinulqa aj ja sa trochu bojim no :/
Tak ja sa snažím nemyslieť na to mám dcérku a už čo má buď bude aj tak to neovplivnim
@tinulqa no sak jasne a co mas uz vysledky? Ja som bola na krv kks az 6ampuliek mi brali 🤷🏼♀️
No aj mne t ak brali krv prv a potom som šla na kon t rolu a poslala ma na odber nie ešte pošle ich mojej hematologicke a za ňou idem as 22 júna táže tréner dakej
@tinulqa ahoj no co ako si dopadla? Mne dosli vysledky mam este vyssie trombocyty. A diagnozu mam napisanu polyglobulia vysoky pocet cervenych dosticiek. Musim sa objednat na nejaku venepunkciu to je ako som sa docitala odber krvi z laktovej jamky, malo krat z predlaktia alebo z dolnych koncatin 🤷🏼♀️
Ahoj tak ha mam esencialnu trombocytozu no ties zvýšené trombocidy tak uvidíme 14 zas ba kontrolu
Estee som bé počula o tej chorobe potom mi bapis že čo a ako
Ahoj, ja som mala zvýšené až kritické hodnoty trombocytov a ostatných ukazovateľov a bola som na odber kostnej drene...Ale to som tam bola aj kvôli iným výsledkom vyšetrení.