Mám zvláštny pocit pri ľavom rebre

andy6819
20. okt 2021

Ahojte, už cca 4-5 hodín (od rána) cítim na vyznačenej oblasti na foto (na ľavej strane rebrového oblúka) zvláštne trepanie/chvenie/pulzovanie (občas mi tam ultrarýchlo 3-4 krát po sebe zapulzuje). Stretol sa s tým niekto? Vie niekto z čoho by to mohlo byť? Predpokladám, že na takom mieste to nebude mať nič s brušnou aortou, tá pulzuje okolo pupka myslím. Ďakujem moc.

palisko
20. okt 2021

Stretol a netuším z čoho to môže byť. Hnusný pocit.

andy6819
autor
20. okt 2021

@palisko mal si to? Prešlo to samé od seba? Rozmýšlam, či utekať zajtra k obvodnej, alebo si to len nevšímať, ale je to nepríjemné, stále to od rána cítim. Stále mi na tej ľavej strane tak zvláštne vibruje/chveje/trase, ale inak ma nebolí nič. Nechápem.

palisko
20. okt 2021

Občas sa mi to stane po jedle. Čo ja viem čo to je? Dáky spazmus pažeráka žalúdka, bránice? Vždy to po chvíli prejde. Zatiaľ žijem. S lekármi ma to nenapadlo riešiť. Ak pôjdeš k lekárke daj vedieť, zaujalo ma to.

jerseytay
20. apr 2023

Viem že je to veľmi stará téma, ale zistilo sa nakoniec čo to je? Boli ste s tým u lekara? Stalo sa mi to tiež posledné tri dni

riamia_92
14. jan 2024

@jerseytay dobrý deň aj ste zistili čo vám to spôsobuje ?

walentina7
14. jan 2024

Ja som to mala dlhsiu dobu. Potom mi na gastre zistili helikobaktera a odvtedy sa liecim. Tak neviem ci to je to iste,ale najprv to par tyzdnov pulzovalo,casom zacala ostrejsia bolest a teraz je ostrejsia a tlaci do zadu do chrbta.