Mám zvláštne bolesti. Môže to byť slepák?

laerke
13. apr 2012

Dobry vecer prajem.

Zienky, neviem co sa so mnou deje :-/ par dni dozadu som vstala rano z postele s tym, ze ma hrozne bolel lavy bok.. Kedze sa mi to stalo uz parkrat predtym (spim v nehoraznych polohach, mali by ma dat do knihy o joge) som to nejak neriesila, povedala som si ze asi sa mi len pricvikol nerv abo nieco take.

Par dni ma to bolelo, zrazu som mala citlivy zaludok a celu brusnu dutinu.. Uz 3. ci 4. den ledva jem, len si dzobnem a hned mam v zaludku zvlastny pocit a citim sa o cosi nepohodlnejsie.

No a vcera sa mi bolest presunula z laveho boku na pravy (lavy neboli uz VOBEC) a je to taka zvlastna, bodava , obcas akoby pulzujuca bolest nad pravym vajecnikom ale mam dojem ze sa mi to taha cez bok az dozadu na krize.

Nie je to nejaka bolest z ktorej by som omdlievala ale je to nepohodlne, najma ze sa ani nemozem riadne najest :/ teplotu nemam (36,9) a teraz neviem ci mam letiet do nemocnice, cakat alebo co. Aj ma napadlo ci to nie su len vetry ale uz to trva pridlho. Alebo chrbtica? Ci predsalen ta bestia appendix?

Vopred dakujem za kazdu radu ☹

wilagrande
14. apr 2012

@laerke to mozu byt aj mocove cesty napr.oblicky zapal alebo kamen....ja mavam chronicke zapaly moc.mechura a aj pri tom strasne bolieva zaludok mam nechutenstvo a je mi na zvracanie a mierne zvysenu teplotu ...skus si kupit himalajsky caj na toto a skus ak nepomoze chod k dr...alebo v lekarni skus kupit aj urinal

wilagrande
14. apr 2012

ale radsej by som sla k dr...

lienka113
14. apr 2012

chod radcej na pohotovost,nech ti tam porobia vysetrenia...

laerke
autor
14. apr 2012

@wilagrande no zvlastne je ze v noci mi bolo dost zle, teplota 37,2 , dala som si paralen, zase som si lahla a uz je to ovela lepsie.. fakt si zacinam mysliet ci to nie je len velmi blba zapcha kedze s tym mam mensie problemy 😠

wilagrande
14. apr 2012

@laerke no moze to byt aj s crevami mozno aj prechladnute creva ak si niekde sedela na chladnom a ked cikas ta to neboli??to cikanie?

laerke
autor
14. apr 2012

@wilagrande neboli.. ale prechladnuta byvam casto, som na to nejaka citliva, najma po porode.