Ahojte. Doma si meriavam tlak, v tehotenstve som mala vysoký. Som po pôrode a meriam ho lebo nejaký čas po pôrode bol ešte vysoký. Doma mávam tlak 105/70 niekdy aj menej a u lekára včera 130/105 dnes u lekára 160/88..odmerala som kedsom prišla domov tak 120/75.. Môže byť že mám pokazený tlakomer??? Mám omron a tie sú kvalitné tak neviem
Ja som mala presne tento problém vždy keď som bola na poradni tak som mala vysoký tlak a chceli mi dať preeklampsiu a mám si doma meravat a doma mám Omron a mám ideálny tlak ..je to tým že ked máš stres tak sa hneď zvýši tlak 🙂 alebo keď prejdes po schodoch alebo keď sa bojíš
A to ja som vedela že toto bude. V čakárni som si vravela že sa nič nedeje, nemám už vysoký tlak, proste som to pustila z hlavy a potom bum vysoký. Keď mi ho merali tak som myslela na to že koľko bude.. Predtým som nemala tento problém. Len odkedy som mala preeklampsiu a tie tlaky mi stále chodili merať.. Predtým u lekára vždy ukážkový tlak.. Ja dúfam že máte pravdu a nemám pokazený tlakomer
Najlepšie to zistíš keď premeraš aj niekomu inému, zlý tlakomer ukáže vysoký /nízky aj ostatným. A opakovať párkrát do dňa.
@autorka odporúča sa na rameno nie na zápästie.
@markusrasford áno viem taký mám
Ja mam to iste...meriam si doma tlak a zapisujem si hodnoty a to nosim na poradnu..tam mam vzdy vysoky tlak
Ja som si tiez v tehu kvoli tomu kupovala tlakomer, doma nizky a u doktora vzdy vyssi.
Ale tiež máte až také rozdiely v tlakoch?
Áno ja som mala na minulej poradni 147/ 100 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a doma mávam 123/79
omron na adapter ci na baterie?
@luxus10 baterky
niekedy ked su slabsie, vykazuju rozdiel oproti adapteru...alebo vezmi aj tlakomer k dr, a pomeraj aj tam...a cim meria dr? videla som uz ze ma baterkovy. niektori maju ten stary klasicky...
Zober tlakomer k lekarovi a ked to odneria tlak , tak na tej istej ruke si Ty odneraj svojom tlakomerom
syndróm bieleho plášťa