Mám zlý pitný režim

agatliskova
5. sep 2023

Neviem kde začať, ale mám otrasný pitny režim. Vôbec mi nechuti čistá voda a nie som schopna vypiť za deň ani jeden pohár, kým som neni extrémne smädná. Džúsy a ine blbosti mi chutia ale sú nezdrave a nemôžem ich piť celý den. Vôbec neviem co mám robiť lebo už ma často bolieva hlava a mám z toho problémy, ale ja proste čistú vodu piť nedokážem.

minenkak
5. sep 2023

@agatliskova však ten džús rozriet vodu,môžeš piť čaje, minerálky,mlieko, jesť ovocie , jesť polievky

anjelicek26
5. sep 2023

Zried 1:5 dzus voda a pi to... tvoje organy a pokozka a proste cely organizmus tie tekutiny nutne potrebuju...

neferneferuaton
5. sep 2023

@agatliskova vodu so sirupom

simsalabim
5. sep 2023

Vodu s citronovou / grepovou / pomarancovou stavou, voda s matou, zeleny caj, bylinkovy caj, maceraty nastudeno (ovocie, bylinky, uhorka...), rozriedena vinea v pomere, aky ti chuti...

denithestrange1993
5. sep 2023

@agatliskova sodastream

januska12323
5. sep 2023

Rôzne minerálky, vody s príchuťou, sirup, džús. Jeden pohár sladkej a potom jeden pohár čistej. Alebo do džúsu nalej vodu a pomaly meň pomer.

bejbypd
5. sep 2023

To ako vážne? Si dospelý človek a nevieš sa prinútiť pit čistú vodu ? Ze si vyberajú deti ,pochopím ale toto..no ja som oblickar ,čistú vodu pijem aj nasilu a no a čo..takže pre tvoje zdravie ti radím sa prekonať,v dobrom

samimami777
5. sep 2023

Tieto si neskúšala? Večer namiešaš s ľadom, ovocím, mätou atď podľa tvojej chuti dáš do chladničky a ráno máš nachystané , osviežujúce vody . 😊 Sú omnoho zdravšie ako sirupove vody a chutné

bambieblue
5. sep 2023

@agatliskova ja mam presne ten istý problém 😐 môj muž za mnou stále chodí s pol litrovým pohárom a musím pred ním vypiť, lebo stále mi vyčíta že malo pijem a keď budem takto pokračovať pridružim si zdravotné problémy

agatliskova
autor
5. sep 2023

@bejbypd ďakujem, ale nie som dospelý človek

agatliskova
autor
5. sep 2023

@samimami777 dobre to vyzerá ☺️ ďakujem