Mám zlé dýchanie

mamanadruhuu
19. feb 2021

Ahojte už som tu pred par dnami písala ze mam bolesti pod hrudnym košom, cítim tam také tlaky a všimla som si ze leve rebro mám viac vypuklejsie.. No a ťažko sa my nádychuje až také brnenie cítim to je od strachu, neviem je to strašne pocity aj mam ftrosku kašeľ raz sa mi zdá ze je suchý raz že vlhký vtedy mam aj vlhko v nose a v noci sa mi dierka upchava a aj cez deň. Skúšala som aj na to nemyslieť ale nejde to, v pondelok mi mam ju prísť výsledky z rtg hrudníka a brucha a mam obavy prečo sa mi to deje. Ale to už je bežné že zas všetko goooglim a stresujem. Ale nemyslím si ze by to bola psychika, cítim také dráždenie v hrudníku smerom pod hrudny kos až ku chrbtici, dráždi ma na kašeľ a sem tam mam pocit ako keby som nemohla prehltnúť alebo sa nadýchnuť. Aj ma na hrudi občas pichne a to som v kľude. Ešte som si myslela ze ci korona ale ved som ju prekonala a nič nemám okrem popisu, ktorí sa zhoršuje. Uvidíme na výsledky. Ale otázka ci sa niekto s tým stretol? Dráždenie také divne na hrudi vrazajuce do chrbtice a pod hrudny kos.. Ďakujem

vikusjk
19. feb 2021

@mamanadruhuu mozu to byt pocovidove stavy, nepytala si sa v skupine covid tych, co ho prekonali? Na fb zazriem obcas rozne priznaky, ktore pretrvavaju aj dlhsie po chorobe, alebo sa znovu objavia po nejakom case po prekonani covidu

perlaa
20. feb 2021

@mamanadruhuu my sme prekonali celá rodina včetne maminy 73r., užívali sme výž.doplnky plus sme cez noc na hruď robili zábale po ktorom mamina vždy ráno cítila úlavu