Mám zimnicu a horúčku

lusca5
27. jún 2015

Ahojte nestretli ste sa pocas materstva s tym, ze by ste mali zimnicu, potom horucku a boli ste odrovnane tak na pol dna az den? Mne sa to vracia tak kazdy 4. Den. Viete mi poradit? Dojcim aj dokrmujem nemoze to mat nieco s prsiami?

bonaqa2013
27. jún 2015

@lusca5 mala som pri 3 tehu, bola som mino jeden deň. Podľa mňa to bolo z prsníkov. Bolo leto presne toto obdobie a ja som chodila na bicykli. Len som si dala niečo na zníženie horúčky a makala som ďalej. Nič iné mi nezostávalo.

lilimoni
27. jún 2015

@lusca5 nemas hrce v prsniku? Ze by zacinajuci zapal? Skus kapustne listy prikladat kazdy den, ak to je od prsnikov 🙂

janinah
27. jún 2015

@lusca5 koľko si po pôrode? mala som horúčky do 40st,prsia ok,bol to absces vo vagíne ako popôrodná komplikácia

lusca5
autor
27. jún 2015

@janinah @lilimoni Hrcky nemam aspon som nenasla a som 7. Tyzdnov som od porodu..najhorsie ze to vzdy trva pol dna potom uz je vsetko ok.. Dufam ze to sa mi to zasa o 4 dni nevrati. Bo uz som objednana k lekarke ale to je az za tyzden :( a ten absces sa ako prejavoval len horuckami?

koskaaa
27. jún 2015

mne bolo pocas celej doby dojcenia stale zima (dojcila som 4. mesiace), vzdy som chodila naobliekana a dokonca aj v noci pod paplónom....takze kludne to moze byt aj u teba tak, si asi citlivejsia na chlad. Nemala som ziadny zapal, ani nic ine a tie 4. mesiace sme plne dojcili, ale obcas som mala vyssiu teplotu, tak cca 38, potom mi to zislo...mozes to mat kludne z vycerpania...vela oddychuj!

katarinamarkova
27. jún 2015

@lusca5 ja mam cez 37, vzdy ked sa menej vyspim 🙂
kludne to mozes mat z obycajneho vycerpania....oddychuj....sleduj ine priznaky, ak sa ti nieco nebude zdat utekaj k dr.