Dámy... Hlásim trápny problém. Doktor google mi samozrejme predpovedal slepé črevo a všetky druhy rakoviny. No v skratke, v stredu som zjedla večer hrášok, je možné aby ma zastavené vetry začali trápiť až dnes? Nič iné dráždivé som nezjedla. Bolí ma brucho v pravej časti. (inak som zdravá osoba, nemám žiadne kamene ani nič s pečeňou)
Ak to neprejde, budem to riešiť aj odborne. Len chcem vedieť či je to normálne. Nemávam problémy tohto typu. 😒 Ďakujem za reakcie.
V stredu si zjedla hrasok a odvtedy ta boli brucho vpravo? Utekaj do nemocnice, kým nie je neskoro. mamu mojej kolegyne takto potrápilo slepé črevo… pripadne skus espumisan alebo buscopan, či to nepovolí.
@danulicek nie, veď píšem že to len teraz to začalo.
@ckocka dala som si pre istotu rowachol, partner ho občas berie. Vraj uvoľňuje kŕče žlčových ciest. Tak ak to nieje žlčník, hádam nič nepokazím.
@viestta ďakujem za radu, mala som dnes aj prechádzku. Konečne víkend a ja sa tu budem srať s nejakými vetrami. Ach. 😀
Mne po brokolici bolo tak zle, ze som sla na pohotovost a tiez reku zlcnik. A boli to len nafuknute creva, ktore bolo vidiet este aj o 3 dni na ultrazvuku. Takze nafuknutie moze trvat aj niekolko dni. No-spa, espumisan, nejake drepy a pomasirovat brucho
@engel76 veď toto je najhoršie. Že človek raz za 100 rokov čosi zje a umieram na gauči ako lazar. 😀
skus detsky caj na uvolnenie na prdiky, ten pomaha i babatkam
Všeobecné informácie. Kde konkrétne vpravo cítite bolesť? Hore? Dole? Aká je tá bolesť? Bodavá, ostrá, tupá? Kedy cítite bolesť? Aj v kľude či iba pri pohybe? Slepé črevo: ostrá bolesť aj v kľude, pravá dolná časť brucha, nechutenstvo, horúčky, zvracanie. Zastavené vetry: bodavá bolesť v dolnej časti brucha, nafúknuté brucho, bolesť najmä pri zmene polohy tela.
@asia83 ďakujem vám za informácie 🙂 Bolelo ma to vpravo v boku a vzadu na chrbte. Dala som si rowachol a algifen a bolesť okamžite odoznela. Myslím, že som nakoniec možno mala len podráždený žlčník. V rodine takúto anamnézu u žien máme. Ja som však s tým nikdy problém nemala. Uvidíme. Nasadím si diétu. (zajtra na oslave budem smutne sedieť a zmurkať 😀)
Bolesti napravo može sposobovať aj žlčník, ten sa so strukovinami tiež nekamaráti.