Mám zapálené ďasno

shawlin
1. okt 2021

Caute mam par dni akokeby podrazdene cervenkaste dasno nad dvojkou v predu z toho miesta aj zapacha zrejme sa mi to miesto podrazdilo a.zapalilo ..dent.hygienu som mala robenu pred mesiacom...viem si ten zapal poriesit aj sama? V lekarni mi dali herbadent a zvysit hyhienu zubov ...

nelca84
1. okt 2021

@shawlin kúp si ústu vodu proti zápalu ďasien, buď Curaprox Perio Plus alebo Corsodyl, sú voľnopredajné.

shawlin
autor
1. okt 2021

@nelca84 taky gelik mam doma ... dostala som.ho pred.mesiacom od.zubarky ze.to je.antisepticke

nelca84
1. okt 2021

urcite mozes pouzit aj ten, ja mam skusenost len s ustnymi vodami

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
shawlin
autor
1. okt 2021

@viestta ked prejdem po tom mieste prstom tak pachne to tak za povlakom

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
shawlin
autor
1. okt 2021

@viestta poskusam isto

reenie
1. okt 2021

@shawlin ten perio plus gel je u nás ten najlepší a najsilnejší..ale podľa obr, to vyzerá na zubára

bloger
1. okt 2021

@shawlin Presne tento problém mám aj ja dúfam, že ti ten gél pomôžu potom daj vedieť prosím rád by som ho aj ja vyskúšal

dilino
1. okt 2021

Hnis na zube je veľmi nebezpečni mňe odumrel tak zub že od koreňa tak zahnisal že mi hnis tiekol z oka a to mám zuby v poriadku.Ten jeden vrchný sa mi tak pokazil ostatne mám v pohode ani jeden kaz ani jedna plomba.

jana7843k
1. okt 2021

a medzizubnu kefku pouzivas aspon 2x denne?

jeliz59
1. okt 2021

Mne pomáha repik vyplach a tinktura gingivalis hnedá vodička namiesaju v lekárni malé balenie cca ,2€ veľké cca ,5€ naozaj pomáha má široké spektrum liečenia na rôzne problémy afty zápaly atď....aj to strpne po ten vodičke
A ústna voda corsodyl buď lekáreň alebo aj v DM drogéria maju