Čaute baby, mam veľmi zapálené ďasná k tomu ma začali boliet všetky horné zuby je to na nevydrzanie, používam ústnu vodu na ďasná lacalud taktiež pastu z tých kvalitnejších skúsila som už aj cesnak klinčeky aj kloktanie aj zuvanie klinčekov, čierny čaj.... 3 deň mi nič nepomáha to že som tehotná je horšie lebo okrem toho paralenu nemôžem nič a to max jednu na deň zaberie to na max 2 hodiny a potom pride ešte vecsia bolest tak je to zbytočné aj brat zubárka mi odporučila len paralen nic iné fakt už nevládzem ta bolesť je hrozná prosím skúste ešte niečo poradiť lebo ja už fakt neviem :(
@simonaluk na zapal dasien je dobry corsodyl a moze sa aj pocas tehotenstva
@jaruska_12 paralen ako často?
@babovka2321 skúsim ešte to ďakujem
@simonaluk až dva krát denne i keď mám pocit že síce zaberie rýchlo ale nie na dlho :/
Ahoj, ešte je taký gél od curaprox perioplus. Ja si to dávam po umytí zubov na noc. Najlepšie potom už nepiť.
Vyplachuj si to repikom, salviovou tinkturou
A presne, moja dcera mala problem s tymi dasnami a bolo to zo zubneho kamena
@simonaluk ahoj, mne na zapalene dasna pomohol herbadent gel, ale neboleli ma zuby https://shop.herbadent.sk/starostlivost-o-dasna...
@simonaluk poznám to posledné dva mesiace hrôza , ja si urobím šalviu abo harmanček a vyplachujem plus Paralen :/