Mám zápal močových ciest

sophie26
20. aug 2022

Ahojte,
Mam taký problém
Mám zápal močových ciest už pomaly 3. týždeň
prvý týždeň som cely prelezala doma doktorka mi nasadila biseptol ktorý mi pomohol ale len mierne týždeň na to sme šli na dovolenku stipalo ma ale pomenej
nekupala som sa ale vždy keď som sa sprchovala neskutočna bolesť
Keď sme prišli z dovolenky (sobota) tak mi bolo do stredy dobre necítila som žiadne stipanie ani nutkanie ísť na wc ale rodičia trvali na tom aby som šla k lekárovi ten mi dal moc na kultivaciu a nenašli sa žiadne baktérie ale aj napriek tomu mi dal antibitoka suprax ktoré som už dobrala
Bohužiaľ od stredy mi býva aspoň raz za deň zle ze ma štípe aj pri močení aj normálne nie veľmi ale cítim to a je to neprijemny pocit
A chcela som sa spýtať je to normálne alebo by som mala ísť ešte za lekárom

pukina
20. aug 2022

@sophie26 treba ist za lekarom, ak stale citis bolest a palenie, tak lieky nezabrali

nikpa
20. aug 2022

@sophie26 zaujímavé, že sa ti to takto vracia v krátkom čase aj keď si bola preliečena s ATB. Sexuálne sa počas tejto doby zdržiavaš? Lebo ak nie, je možné, že preto sa to vracia. Skúsila si D-manosu?

sophie26
autor
21. aug 2022

@nikpa áno sexuálne sa zdržiavam
A nie neskusila som D-manozu

nikpa
21. aug 2022

@sophie26 mne veľakrát pomohla, stojí pár korún, vyskúšaj. Ja kupujem túto v DM

sophie26
autor
21. aug 2022

@nikpa ďakujem
Vyskúšam určite

sophie26
autor
21. aug 2022

@pukina aj keď mam moc čistý? Lekar mi už nechce dať lieky, povedal ze ak suprax nezaberie mam ísť ku gynekologicke

pukina
21. aug 2022

@sophie26 len tak to palenie nebude a tu pricinu treba najst.. Ja som s tym mavala dlhodobo problemy, presla som si urologiou, gyn, vsetky mozne vysetrenia, ale nikde nic nezistili. Nakoniec som dostala nejake lieky na obnovu crevnej mikroflory kvoli ecoli bakterii, ktoru som mala premnozenu v traviacej sustave, dodrzujem zvysenu hygienu, nenosim velmi tesne pradlo z umeleho vlakna ani tanga a nastastie ma to uz obchadza. Drzim palce nech ti na to pridu a vyliecia, viem ake neprijemne to je

alenka1967
19. okt 2022

@pukina dobrý deň môžem sa spýtať ako sa volajú tabletky na tú črevnú flóru alebo kto vam to predpisal? Mám stále ecoli a nepomáhajú ani antibiotika