Ahojte od pondelku mám zápal horných dýchacích ciest nádcha, sople, únava, bolesť hlavy, hrdla. Od piatku som chytila brušnú vyrózu stále som vracala musela som isť k obvodnej na injekciu proti zastaveniu vracaniu bola som dehydrovaná, mám diétu, a lieky len niaky tasectan, smectu, čierne uhlie. Ale nič mi nepomáha v utorok mám isť na kontrolu s močom. Stále ma bolí brucho, som unavená, nechuti mi jest, žlté hnačky ide zo mňa len voda. Nemáte to teraz niekto tiež? Potrebovala by som byť čo najskôr fit😔😔Mám 22 rokov a dosť narušenú imunitu, nechcem skončiť v nemocnici na infuzii ako môj brat
@dada558 A do kolko dni vam to zabralo?
Mne na pohotovosti, ked som uz raz musela koli celodennym bolestiam, hnackam a vracaniu ist, povedala Dr. Ze najdolezitejsie je dat si probiotikum a dieta.
Dôležité je pri tých črevných virózach nasadiť si kvalitné probiotiká a dodržiavať diétu, ak sa dá piť - najlepšie čierny nesladený čaj ... u nás na hnačku pomáha Tasectan.
Ano. Probiotika a max.davka. Mozno kombinovat aj 2 druhy. Dobre bakterie bojuju proti zlym 😉.
Mne to zabralo hned. Je to silnejsie, ako smecta alebo cierne uhlie. To zaberie do par hodin. Zda sa mi, že prvy krat si das dve tabletky a potom po jednej. Tam je to všetko napisane v pribalovom letaku.
Urcite si nasadit probiotika, ako pisu vyssie a aj ten cierny caj. Prajem skore uzdravenie.
@dada558 Už som Tasectan douživala a nepomohlo
Mne na hnačky vždy pomohol liek imodium.