Caute baby. V noci som isla na Wc,a mala som zalahnuté v uchu potom to prešlo a teraz ako som vstala mam znovu a viac.Na silvestra som si umyvala vlasy a tiez som mala zalahnuté v uchu ale tri dni ale potom to prešlo ale nebolo to az take strasne ako teraz. RANO nemozem ist doktorovi kedze mam novu pracu a nechcem o nu prist! Tak pojdem dnes na pohotovost co mi tam budu robit? Bojim sa! :( Dakujem
@natal12 pravdepodobne ti prepláchnu ucho a budeš počuť potom každé vrznutie 🙂... nie je to nič strašné, naberú do striekačky teplú vodu a ucho ti prepláchnu. zrejme ti natiekla voda do ucha a to mazivo tam nabobtnalo, preto sa upchalo. inak mne mudr poradila, ak sa ti to ešte stane, kúp v lekárni peroxid vodíka + kvapátko, kvapni pár kvapiek do ucha, ono to zmäkne a potom pekne vyčistíš sama alebo mazivo pekne vytečie von.
tak ako vravi zuzka 🙂 ,
@zuzana76
@cwilinge77 baby dakujem vam .
@natal12 knot s vatickou - teda štráfik do ucha sa dava len ked ucho boli, je tam daky zapal. ked je zalahnute, lekar vzdy ucho vyplachne. len neviem ci ti to urobia na beznej pohotovosti. skôr ta poslu na krcne do nemocky, tam maju aj pohotovostnu sluzbu. byt tebou idem rovno tam. ale ako som ti hovorila ten peroxik vodika ked nakvapkas do ucha, chvilu polezis tak naboku aby to zatieklo co najviac, a ked sa potom posadis,tak ti tam zacne šumieť a pukať, to sa rozpúšťa ten maz. raz mi tak dala sama doktorka na domov ten peroxid,lebo mazivo v uchu zaschne a urobí sa tvrdá guľka a tá nejde vyplaviť. peroxid to zmakčí.
@natal12 chod rovno na orl pohotovost....tak ti ucho vyplachnu vodou v striekacke.....je to silny prud,ktory ti pomoze,aby si ucho nemala zalahnute,,,nie je to nic neprijemne....strafik do ucha by ti davali v pripade že by si mala zapal alebo plesne v uchu,,,,,neboj viem o com hovorim,chodim na usne kazdy druhy den uz dva mesiace a stale mi ucho nevyliecili,,,,,ale priprav sa na to,že budu k tebe mozno neprijemny,lebo ti povedia ze si mohla pockat do zajtra,aby si isla k svojmu lekarovi,ktory by ti musel vystavit vymenny listok na usne...ale to prekusnes a o chvilku budes pocut
@natal12 ahoj,pozeram,ze si z Tt. Ja som z Hc a ked som pred par rokmi mala rovnaky problem (zalahlo mi pri mori na zaciatku dovolenky v uchu a ani kvapky nepomohli),po prichode na Slovensko som hladala kto mi pomoze.to bol piatok koniec augusta a vsetci lekari dovolenky,vseobecna mi nepomohla,usny tiez,vraj ma vela pacientov,nech idem na pohotovost.v Tt nemocnici usna pohotovost nebola,neviem ako teraz,tak ma poslali na antolsku.tam mi s niecim posparali v uchu a strekli so striekackou teplu vodu a bolo po probleme. A v pondelok som nastupovala.do novej roboty 🙂
baby uz som tam bola hned na usnu pohotovost som isla a vyplachli mi ucho. neoplati sa cakat na vseobecnej pohotovosti lebo aj tak by ma poslali na usne.
@natal12 ja som pochopila preco nemozes ist zajtra k svojmu lekarovi a odtial na usne,,,,,preto som pisala ze na pohotovosti su potom neprijemni,lebo hovoria ze by to mohlo pockat na pracovny den....a to som ani nevedela,že si z TT...asi si mala stastie na dobreho lekara,lebo jeden je tam velmi neprijemny,ktoreho obtazuje,ak tam niekto pride s problemom a nic nevysvetli a nepovie....tak vidis uz to mas za sebou a je dpbre
@natal12 ak sa ti niekedy zapchá zas, tak si kúp ten peroxid vodíka + kvapátko. ja som tiež už bola na preplachu kedysi a keď mi to tak poradila vtedy doktorka, tak som si kúpila a ked sa mi tiež takto v lete upchalo, tak som nakvápala, ono to vytieklo a bolo po probléme. nič mi nemuseli preplachovať 🙂
Vycistia ti ucho ,, pravdepodobne je to ušný maz