Ahojte,prosím Vás,neviete čo pomáha,mám strašne začervenane prsty ,ale len tie dve,už som vyskúšala aj indulony,všelijaké krémy z lekárne,mám to z tých dezinfekčných sprejov,čo musíme dať v obchode,keď nedám nič na ruky,tak sú strašné suché a stype ma to 😢
@denda007 a to kde sa dá kúpiť v lekárni či?
Skús nechtík, prikladať uvarené kamilky alebo repík
@beatrice1111 skúsim ďakujem
Nos svoju dexinfekciu, co ti neskodi. Alebo rukavice. Malemu sa to robilo po dezinf v skolke. Akceptovali, nepouzival. Mne sa to spravilo raz, kto vie ake savo naliali do dexinf v zasratej jednote .... nosim svoju z lekarne, resp rukavice . Mne pomoholaloe vera gel. Aleno nechtik s rakytnikom.
Áno v lekárni
@denda007 ok,vyskúšam , ďakujem
@ukulela aha,to že mne ani jedna nerobí dobre,no to že nevieme čo dajú dotoho
Nie nemusíš!
@ukulela ďakujem,vyskúšam ,hádam niečo bude dobre a pomáha
Tak rukavice. Bud klasika tenke latexove, akebo ja som si dala aj usit tenkw bavlnene. Inac je aj dezinfekcia taka detska bez alkoholu ... videla som v detskych obchodoch ... pohladaj.
@ukulela áno to som aj už videla,skúsim aj to ďakujem
@jankapepe u nás musíme aj keď ideme na poštu,a aj v škôlke,a aj v škole ,normálne nás pozerajú,či dáme,v piatok som už nedala na ruky a prišla pani zámenou,že treba dať na ruky sprey
Za mnou*
Ešte raz opakujem... Nie, nemusíš!
Veď jej normálne povedz že keď sa opovazi ti na ruky streknut dezinfekciu, pošleš jej faktúru za lekára, lieky, maste. Zaklincuj to žalobou za úmyselne ublíženie na zdraví.
Sa ti čudujem....ruky na dranc a necháš si ubližovať.
@jankapepe nenechám sa,len tu sú niektoré taký hnusný,ale už viacerí na nich dali sťažnosť a aj ja,a nič stoho nemajú,kúpila som gel na ruky a to radšej nosím zo sebou a aj rukavice ako pisali mamičky
Mne na to v takejto faze uz len kortikoidy zaberaju, 2-3 dni preliecim a potom hlavne tomu predist, premastovat ruky indulonou, v zmysle stale, po umyti ruk indulona, idem na nakup indulona, tak 5-6x denne, potom rukavice v obchode aj na pranie a umyvanie riadu, v zime tiez rukavicky, aby nepremrzli ruky, drzim palce
@danieli Áno aj ja tak zvyknem,stále s indulonom som natierala,ale už nepomohlo,a najprv vyskúšam,čo písali mamičky a keď nepomôže napr.o týždeň uvidím,tak idem ďalej skúšať,ale už známa povedala,že nech skúsim sudocrem,alebo bepantent,no uvidíme, ďakujem aj Vám
@jankapepe ale boha, vyhrazat sa zalobou - u nas stacilo normalne povedat, ze prosim Vas, synovi robi tato dezinf zle, aha, ma suche ruky, nestriekajte mu, prosim, a bolo vybavene, hotovo ...... dpc, takto sa robi zloba medzi ludmi. vyhrazat sa vratnicke sudom za to, ze len plni pokyn nadriadeneho???
zakladatelke - bud si daj rukavice - alebo pani v skole normalne povedz - prepacte, mam ekzem a NEMOZEM to pouzivat, zhorsuje mi to stav, mam vlastnu dezinfekciu.
v takomto stave ti pomoze iba dezinfekciu nedavat, nos rukavice. Ja som to tiez mala v prvej vlne. Cca mesiac som tie ruky liecila... mne kombinacia modra indulona a este jeden krem bohuzial neviem z kade pomohol, neviem ci panthenolovy alebo aky. Fakt nepamatam. Ale neskutocne to stipalo aj pod kremami :(
@ukulela čo sa rozczulujes? Autorka písala stále dookola že musí! A ak áno je niekto tak hnusne tvrdohlavý že mi bude tvrdiť že musím, tak áno rovnako hnusne by som reagovala.
PS: ja som si v obchode ani inde nikdy nemusela dezinfekciu dať. Vždy som stretla milých a chapavych ľudí, ktorým stačilo jedno: nie, ďakujem.
Takže moja malá má riadne papier od lekárky, že nesmie používať alkoholovu dezinfekciu. Ruky má v omnoho horšom stave ako ty. Používa svoju a v škole ako prvé si ide umyť ruky s mydlom poriadne.
Krém jediný ktorý momentálne neštipe je od cannaderm
Regenerácia https://www.zlekarne.sk/produkt/cannaderm-regen...
A ako baby radili jemne bavlnené rukavice pre atopikov, či ekzematikov popýtaj v zdravotníckych potrebách kúp 2 pary a hotovo. Doma preper v dezinfekciu pre bábätka.
A samozrejme ak sa ti zhorší či nezlepší stav tak smer kožné. Lebo ekzém sa ľahko infikuje a to potom predĺži liečbu
@simca06022011 ok dakujem
@jankapepe tak máte tam dobre 🙂
@janage no to že chcela som ísť aj ku koznej,no nemôžem,lebo nie som zaockovana 🙂 takže tak robia výnimky ale čo už,preto som aj ja povedala ,že tak načo platíme poisťovňu ,keď robia výnimky
Kožné môžeš si vybrať ľubovoľne tak si vyber iné. Naša zatiaľ ani test ani ocko nepožaduje a takisto väčšina čo poznám. Zober telefón a obvolaj.
@janage No tu sú len dvaja,súkromník a tá ,čo robí výnimky,ale skúsim čo radili mamičky,a keď nie pomôže,tak určite idem ku koznej,ďakujem všetkým 😘
Ne*
Mne na ekzém pomáha krém Skincap. A môžte nosiť do obchodu gumené rukavice
Nemusíte používať dezinfekciu.