Mám vysunutú platničku

kvetinka1405
17. feb 2021

Dnes som zistila že mám vysunutu platničku 6,3mm a doktor my doporučil operáciu máte skúsenosti s inymi možnostami čo vám pomohli?

jaass
17. feb 2021

@kvetinka1405 ja mám tiež problémy s platničkami. Operáciu som odmietla. Chodím k dr. na ozon. Bola som zatiaľ 2x a musím uznať, že mi to pomáha. Bolesti odišli a cítim sa oveľa lepšie

kvetinka1405
autor
17. feb 2021

@jaass a koľko máte vysunuté?a ten ozón to su injekcie

iramka
17. feb 2021

@kvetinka1405 SM system, ale pod skusenym fyzioterapeutom..na SK su asi v Afrehab najlepsi, lebo skolia aj ostatnych fyzioterapeutov

jaass
17. feb 2021

@kvetinka1405 4,9mm áno injekcie

kvetinka1405
autor
17. feb 2021

@jaass ďakujem no dúfam že to vyriešim inak ako operáciou...mam ale neskutočne bolesti vyžarujúce do nohy

jaass
17. feb 2021

@kvetinka1405 aj ja som mala, ak chceš napis mi ip

kvetinka1405
autor
17. feb 2021

@jaass ok napíšem

kacena4
17. feb 2021

ahojko aj ja som mala o trosku menej dolezite je ci je tam utlak na koren miechy ak je tak odporucam tu operaciu. (vlastna skusenost) nesla som 4r sa trapila nakoniec mi trpla noha necitila som ju zacala som kryvat a musela som uz ist a to nehovorim o bolestiach po operacii super bolesti uplne presli hned na druhy den, no ta noha ma trapi este teraz 2roky po operacii ze ked je tam utlak na miechu tak mozu poskodit nervy v nohe a nasledky sa bud dlhsie zotavuju alebo sa noha nezotavi vobec - za mna ak odporucaju necakat a ist cim skor, skracuje sa doba rekonvalescencie. dnes sa uz operuje uplne jednoducho maly rez v mieste vysunutej platnicky v nemocnici som bola par dni a potom 3 mesiace doma a uz som sa hrnula do prace doma mi bolo dlho - takze v pohode, treba si to zhodnotit ci sa chcete trapit alebo ulavit si

tehulka2011
17. feb 2021

@kvetinka1405 ahoj, vyssie mas super radu, nauc sa SM cviky, nie je to take narocne a dokazatelne to pomaha na vysunute platnicky