Zdravim mám pochybnosti o svojej očnej lekárke mám vyšší tlak zevraj naposledy som mal hodnoty ako na fotke, a lieči mi to kvapkami Carteol LP 2% užívam to už dlhšie výsledok nikde, potom pridá nejaké zo svojich kvapiek ocuvers drop b5 za 8€ a dnes pridala Avilut ginkgo recordati za 17€. Za každým skúša niečo iné už sa mi to nepozdáva či to nerobi kvôli biznisu, lebo kupujem to u nej nie v lekárni. Sú to dobre kvapky a tablety na tlak očný ??
@zdeno525 ja som vystriedala asi 4 rozne kvapky a az tie posledne zabrali....doplacala som za 3 kvapky okolo 2e..neviem nazov, uz dlhsie nekvapkam nic..
@sssilvuska škoda, že si nepamätáš, ktoré zabrali
No ja už užívam dosť dlho tie kvapky a tiež akosi nič niekedy mám lepší niekedy vyšší a tak dnes má prekvapila s tabletami 17€ to je dosť celkom
ja beriem Arulatan a za trojbalenie tuším nedoplácam... alebo len nejaké drobné
Ja som od zaciatku mala Unilat, 3-balenie z lekarne (na predpis) na 3 mesiace za cca 3-4 eura. Hned mi zabral.
@zdeno525 ja mam brizadopt a akistan, predtým som mala solusin. To ostatné sú len vitamíny alebo doplnok...
@janulienka192 dobre tak nabudúce už kupovať nebudem tie tablety, je to asi zbytočnosť viac menej
@zdeno525 Carteol 2% užívam aj ja už asi pol roka a nazaberajú. Chce mi ich zmeniť.