Mám vysoké dioptrie, som tučná, mám problémy s chrbticou a depresiu

1. dec 2024

Mam vysoke dioptrie bez sosoviek som slepa lave oko mi pracuje na 20 percent. Dalej som tucna. Mam problemy s chrbticou posunuty stavec aj platnicka plus mam ist na ctcko s chrbticou, neviem co od toho cakat. A v neposlednom rade sa liecim na tazku depresiu a hlasy. Mam pocit ze mam same problemy jedine s cim momentalne hybem je moja hmotnosť na tom uz pracujem.

andrea_82
1. dec 2024

To je super, ze znizujes hmotnost. Myslim, ze s tym sa ti potom upravi aj vela inych veci - chrbtica, depresia, budes mat zo seba lepsi pocit. Hlavne sa nevzdavaj. 👍👌✊️

kluska
1. dec 2024

ano, super, ze chudnes, ja by som tiez potrebovala, ale nemam este silu a motivaci. Ty si nasla aj silu a aj motivaciu, len tak dalej, budes chudsia, lepsie sa citit a aj tvoj zdravotny stav sa posunie k lepsiemu, drzim palce

colsami
1. dec 2024

Ako hovori @andrea_82 hmotnost je krok c 1, minimalne prisna uprava stravy je vzdy mozna ak mas motivaciu, a myslim si ze aspon chrbtica a psychicky stav z toho budu profitovat. A nehovorim ze slaby zrak je nieco super, ale super je na tom to, ze ked mas sosovky, vidis. Aj to je velke plus, su taki, ktori nikdy nic neuvidia.
Drz sa.

aurelia2000
1. dec 2024

Postupne tie problémy zdolas. Už si sa pustila do chudnutia, zrejme aj cvičis. Každé kilo dole ti odľahčí chrbticu, depresie sú tiež dobre liečiteľné. Ideš na to dobre 👍 držím palce, nech sa ti darí ❣️

vanilkovazmrzka
1. dec 2024

Ked schudnes zlepsi sa ti psychicky stav, mozno aj ten zrak sa trochu upravi. Pre chrbat nic lepsie nech optimalna hmotnost a pravidelne systematicke cvicenie neexistuje. Takze trpezlivost, si na dobrej ceste zlepsit kvalitu svojho zivota

autor
2. dec 2024

Dakujem vam pekne ❤️