Mám výrastok vo vlasoch

zazrak1991
18. okt 2021

Ahojte , už dlhší čas mám vo vlasoch takýto červený výrastok,ktorý má neboli . Keď som to mala menšie ,pýtala som sa na to svojej doktorky , tá povedala že to je neškodné , ale poslala ma aj tak ku koznemu a ten povedal to isté ,že mi to odstráni ak chcem ale že je to proste neškodné . Vtedy sa mi pár krát omylom podarilo si to aj odskrabnut , tiekla mi krv ,chvíľu som to tam nemala ale zase sa mi to spravilo. Je to ale už väčšie a celkom mi to zavadzia,a keď mám vlasy zapnuté tak to aj vidieť a nevyzerá to pekne . Nemali ste niektorá niečo také ? Neviete čo to je a ako sa toho zbaviť ? Vôbec ma to neboli ani keď sa toho chytím alebo na to pritlačím, už som si zvykla že sa cesem opatrne okolo toho ,ale fakt mi to tam už vadí. Je to veľké asi ako gulička čierneho korenia. Budem rada za každú radu .

tncka
18. okt 2021

@zazrak1991 no tak bez koznemu a povedz ze to chces odstranit ze ti to uz prekaza a vybavene

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalala
18. okt 2021

@zazrak1991 je to hemangiom, mne to plasticka chirurgicka odstranila laserom. Klasicky chirurg to chcel rezat a holit vlasy okolo 🤦🏼‍♀️ Ale mozno bol iba mimo a iny by to spravil inak 🤷🏼‍♀️ Ja som mala asi 2x taku velkost ako ty, nebolo mi to vidiet, lebo mam huste vlasy, ale tiez ako pises mi to zavadzalo pri cesani a tak.

nwnw
18. okt 2021

@zazrak1991 je to materske znamienko asi. Chod ku koznej da ti odporucanie na chirurgiu. Zakrok trva par minut. Lokalne umrtvia a vyrezu. Neboli to. Par dni si asi nebudes umyvat vlasy.

luccija
18. okt 2021

@zazrak1991 veď si to daj u koženej či chirurga odstrániť nie je to dobré mať vo vlasoch zbytočne Ti to zavadzia...môj muž mal asi 3 vo vlasoch vyrezali mu ich a histologia nechceli to robiť laserom

luciannka83
18. okt 2021

@zazrak1991 toto ti odpalia laserom

zazrak1991
autor
20. okt 2021

@natalala bolelo to ? Presne preto som ešte nešla lebo nechcem aby mi to držali 🤷

@nwnw nieje to znamienko ,to mi povedali už keď som bola vtedy u kožného, ako píšu povedal že je to hemangióm len ma to nevedelo napadnúť . A ešte som nebola na odstránení lebo nechcem aby mi to rezali ,preto sa pýtam ako sa to ešte dá odstrániť 😕

natalala
20. okt 2021

@zazrak1991 nie vobec to neboli, neboj sa. Pichnu ti lokalnu anestezu pred pouzitim laseru. Ani mi to vo vlasoch neprelepovala, spravi sa ti tam schrasticka a zahoji sa to relativne rychlo. Urcite ti povedia co a ako po zakroku.