Čaute na stehne mám takýto výrastok neboli nič nemá nieto skúsenosti čo to môže byť? Mám to už dlho nerastie nič. Ďakujem.
@nattinatta mala som to isté, dala som si to vyrezať lebo ma to rozčulovalo. Nepamätám si už čo to bolo, ako to nazval doktor ale hovoril že je to neškodné, že problém by bol iba keby sa to zapálilo a začalo hnisať. Že je to len estetická záležitosť
@nattinatta a to máš na ľavej nohe zvnútra alebo pravá noha z vonka? Ak je to pravá noha, tak som to mala na absolútne tom istom mieste 😂
@svokrinjazykmonika práva noha z vonka 😁
@nattinatta ja to mam tiez na pravej strane zvobka uz roky. A nevien co s tym...
Pripajam sa, prava noha z vonka, na jesen to idem dat vybrat bo stale to skrabkam
Ja ľavá zvnútra 🙄
Ha baby, aj ja tom mam. Lava noha zvnutra. Bola som s tym na klinike a ked mi odstranovali znamienka, pytala som sa na toto. Doktorka mi povedala ze to je najpravdepodobnejsie zarasteny chlpok a ze pokial sa to nezvacsuje ze je to ok. Ale ze pokial chcem tak chirurgicky odstranime. Ja som nechcela, no na jesen/ zimu sa asi do toho dokopem. Uz to mam cez 2 roky a sem tam to zacitim, ako gulku podkoznu no.
@nattinatta aj ja mam také 3 tiež práva noha z vonka
@nattinatta aj ja to mám. A neviem čo to je. Tiež na stehne