Mám vymeniť psychológa?

14. mar 2023

Potrebujem poradiť dievčatá.
Mám úzkosť, stres až v takej intenzite, že mi to fyzicky vplyva na telo. Nemôžem robiť strašne veľa veci a nepoznám dôvod. Mám stres z toho, že budem mať stres. Už neviem ako si poradiť je to hrozne obmedzujúce. Mala som zo 10 sedení u psychológa, nemám pocit, že by mi to nejako pomáhalo. Myslíte, že mám vymeniť psychológa alebo už je to problém, ktorý by mal riešiť psychiater? Nemáte s tým niekto skúsenosť?

hope87
14. mar 2023

Co na to hovori tvoj psycholog, ze tie sedenia u neho ti nepomahaju? Objednaj sa ku psychiatrovi a uvidis, co on...mozno ti nasadi nejaku liecbu...

divokykonik
14. mar 2023

Ja som vymenila psychologičku za psychoterapeutku, ktorá sa zameriavala priamo na tie problémy, čo som mala. O 100% lepší prístup. Takže možno treba druhého psychológa, alebo už bohužiaľ psychiatra.

maruska500
14. mar 2023

úplne sa na to vykasli že mas stresy dôležité je sa tomu nepodavat lebo som si prešla takym istym stavom ktorý teraz mas ty, ak mas stres tak sa mu nejako vyhni a hlavne sa ho neboj čím viac strachu tým viac ten stres bude silnejší

domkakvet
14. mar 2023

Podľa mňa vymeniť psychológa a tiež zistiť čo spôsobuje tvoj stres.

marianarem
14. mar 2023

Zajdi za psychiatrom. Ten ti aj poradi ohladom psychologa. Ja som kedysi davno isla s jednym problemom za psychiatrom a ten mi na to odporucil radsej psychoterapiu a aj konkretnu psychologicku, ktora mi s tym naozaj velmi pomohla. Boli to silne strachy, ktore ma tiez uz obmedzovali. Psychologicka nasla pricinu uz na druhom sedeni. Ale to bola ozaj kapacita, mala som stastie.

loliki
14. mar 2023

Fakt by ma zaujímalo, čo taký psychológ vlastne robí.
V strese sa každému míňa veľa magnézia. Preto 1. pomoc je dodať telu veľa Mg, lebo vstrebatelnosť je rôzna. K tomu po 2 hodinách pridať aj Ca, po ďalších 2 hod Fe. Popri tom B komplex.
Ak sa necítiš dobre, zájdi za obvodným doktorom, povedz všetko, čo ťa trápi, nech ti zoberie krv na vyšetrenie : krvný obraz, štítna žľaza, tetánia atď. Podľa výsledkov postupuj ďalej.
Zájdi do lekárne. Tiež povedz, čo Ťa trápi. Poradia, kúp, užívaj a cíť sa dobre.
O týždeň mi prosím Ťa napíš, ako sa cítiš. 🙂
Ak Ti to pomohlo, otvorím poradňu pred čakárňou psychológa.

oli18
14. mar 2023

@divokykonik psychoterapeut je psycholog, ktory ma absolvovane na to dalsie studium.