Mám veľmi slabé nechty

sumalee
24. mar 2023

Ahojte prosím vás neviete nejaký spôsob alebo nepoznáte nejaký pripravok co by naozaj pomohol na spevnenie nechtov? Mne narastú 2mm a už sa mi štiepia, lámu,mäkké ako papier...keď o niečo zavadim tak sa mi úplne prehne az to zabolí...myslela som ze aspoň teraz v tehotenstve budú pevnejšie ale nič 😁...dá sa tomu pomoct? Ďakujem 🙂

luccija
24. mar 2023

@sumalee Zinok, železo berieš?

adulka182
24. mar 2023

@sumalee ahoj skus olejovat, veľmi dobre oleje vyrobené na Slovensku predavaju na https://colourlovercosmetics.sk/

nika_val
24. mar 2023

Ja mam super skúsenosti s tymi spevňujucimi lakmi z Avonu..
Nerobim s avonom takže neoporučam to kvoli tomu ale skúšala všelijaké a tie z Avonu sa fakt naj..
Asi pred 2 mesiacmi som som brutalne spilnikovala nechty (lebo za mi zafarbili celé od farby na vlasy) mala som ich doslova ako papier. Pravidelne som lakovala tym lakom z Avonu (on sa tak vpije) takže aj 2krat do tyždna som si to dávala a fakt do 2-3tyždňov krasne pevne nechty znovu 🙂

alenka2101
24. mar 2023

Ja som uz tiez vselico skusala na nechty a nic mi nepomaha..stale sa mi lamu 🙈

sumalee
autor
24. mar 2023

@luccija áno 🙂
@adulka182
@nika_val ďakujem dievčatá popozerám niečo z toho ;)

sumalee
autor
24. mar 2023

@alenka2101 och no urcite to je z velkej časti genetika alebo co ale možno niečo zázračné pomôže 😁

lenvam
24. mar 2023

@sumalee synovi pomohol spevňujúci z avonu teraz mam problém mu ich strihať co ma také tvrdé ale zas mne nepomohol. Začala som užívať kolagén a su omnoho lepšie len nečakaj zázrak do mesiaca tak po 2-3 mesiacoch

domka1205
24. mar 2023

@sumalee kyselina listova za par eur, robi zazraky🙂len treba pravidelne uzivat

ljzozv
25. mar 2023

Užívam všetko možné, takže možno mi spevneli nechty, ale skôr nie ako áno. Ale teraz som si dva týždne dávala tento lak a mám ich dosť silné, sú spevnené ale lakom nie vnútorne. Čiže celý necht je pevný, nalakovaný a nestiepia sa mi konce ako inokedy. Plus užívam biosil okrem iných vitamínov.

ninah1486
11. jún 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

mne na oslabene nechty pomohol kolagen, dlhodobo uzivam od naturalprotein

beahavala
15. jún 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

tiez sa mi zvyknu stiepit a lamat nechty ale hlavne v zime