Mám veľké problémy s krčnou chrbticou

kinderkooo
5. apr 2019

Prosím je tu niekto kto má veľké problémi s krčnou chrbticou ? Ďakujem 🙂

floren
5. apr 2019

@kinderkooo ia, aj teraz som bola dva týždne PN

domisha13
5. apr 2019

@kinderkooo ja tak isto mám s tým problém pred pol rokom som behala po doktoroch ale nič nespravili ... Z toho mám aj taký problém že mám už rok a pol pískanie v ľavom uchu nonstop ... Už som si zvykla za všetko môže krvná chrbtica. Mám aj problém so stavcom v nej.

ivka185
5. apr 2019

Aj ja sa pripajam uz dlhe roky mam problemy s krcnou chrbticou, ale ja mam fyzicky narocnu pracu tak to pripisujem tomu , ale aj zavrate mam z krcnej ,trpnutie ruk atd..... uz mam za sebou mnoho injekcij, tabletiek ,masti ,masazi , rehabilitacii, obstreky a vzdy to ulavi na kratky cas a vrati sa to znovu . Je to zacarovany kruh a hlavne dozivotny.

gumkac19
5. apr 2019

@kinderkooo odporucam sm system cvicenie na chrbticu

danielamarkova
20. apr 2019

Nechcem spamovať, ani robiť reklamu. Ale tiež som mávala šialené bolesti krčnej chrbtice. Absolvovala som všetko- lieky, cvičenie, elektroterapiu....Nič nepomáhala dlhodobo- ako píše Ivka. Začarovaný kruh. Ale nie nekonečný! Cvičenie mi veľmi pomohlo, najmä pilates a jóga. Tiež mi doktor odporučil, aby som spala na kvalitnejšom matraci. Najprv som skúšala Ikeu, ale ceny šialené a kvalita nič moc. Kamarátka mi odporučila Slumberland- vraj majú skvelé ceny a kvalitu. Môžem len odporučiť! Už mám aj vankúš a som nesmierne spokojná. Bolesti samozrejme nezmizli úplne, ale sú oveľa slabšie.