Ahojte, pribrala som dávnejšie už, potrebovala by som len poradiť ohľadom toho, ako v zadu na kolenách odstrániť tuk, cvičiť nemôžem, som na pn a čaká ma operácia kolena takže mám úraz. Snažím sa už dlhsie stravovať lepšie, pijem citrónovú vodu, alebo čistú a pred nedávnom som si všimla keď ma fotili zo zadu, že moje nohy vyzerajú katastrofálne v zadu na kolenách. Máte nejaké rady, ako trochu skrášliť zadok kolien? Ďakujem 😫
neviem si to akosi predstavit...
@monciika Nijak, musis schudnut cela 🙂 Potom to pojde aj z kolien.
Nemozes to mat teraz opuchnute, ked si po uraze, je teplo a nehybes sa?
A inak, chudne sa v kuchyni. Je ovela lahsie tych 200 kcal.denne nezjest, ako ich vysportovat, takze mysli na to.
Daj si o jeden chlebik menej, vynechaj maslo, nedaj si keksik, neoslad kavu/caj, nedaj si pivo, jedno jedlo denne salat...a to sa za den nazbiera.
@vladdinka Ved ani ja. Nenapisala ani vysku a vahu, tak chudnut radit je hlupost (mohla pribrat z podvyzivy do normalu)..fotka by objasnila problem. Ale vseobecne si myslim, ze na nohach, ktore nie su stihle, je detail zo zadnej strany kolena nespravi taky zasadny rozdiel v estetike.
Pribrala si celá tak aj koleno, neschudneš len tam.
Na druhej nohe mam ortézu, preto to tam nevidno..
@veselo_neveselo áno mám napuchnutu tu nohu ale druhu neviem, nezaregistrovala som
Len celkovo schudnúť, to nejde len z kolema. A potom sa ti to upraví. Ak si sa dlhodobo stravovala vysokokaloricky, zmen uplne stravu. V ideálnom prípade vyhľadaj dietoliga, nech ti urobi jedalny listok. Ono je ťažké prejsť z rutiny. Hlavne keď pečene kapusta a knedľa chuti lepšie ako pece tofu. Aspom za mna. Skus vylúčiť sladke veci všetky, a tanier rozdel na štvrtiny.
1/4 zelenina
1/4 príloha
1/4 maso/ryba
1/4 salat
K tomu dobrú polievku ale bez zastávky a múky.
Držím palce
@monciika
Áno tam to nevysvetlis zial, jedine doniesť si svoje jedlo a ak je to raz za čas, budiš. Sacharidy nemusíš vylúčiť, su dôležité a mne osobne chýbali. Daj si dva malé zemiaky, ako vajicko veľkosti L. Cestovín, ryže150 gramov. Čím viac zeleniny tým menšia chuť na sladké. Aspom 2 litre vody denne. Olej maslo ocot - max 2 pl denne.
Ja som musela dávať pozor koli tehotenskej cukrovke a mala som napísané množstvá čoho koľko. A ako som písala, ak mas aj polievku budeš najedena 🙂.
Mama je isto stara škola a tam čím mastnejsie tým lepšie a dezert musí byť.
Jednoducho tam jedz fakt tak za hrsť u nej alebo ozaj zriedka. O a to mysli dobre a kĺby a zvyšok tela sa poďakuje skôr za rozum v tomto pripade.
@monciika Posli fotku