Ahojte, je tu niekto kto má uzliny pod kľúčnou kosťou? Bola nájdená 2cm uzlina. Mam nejaké zdravotné problémy ale konkrétne mi ešte nič nenašli.
@danyelia môžem správu?
@katarinazh Jasné
Hlavne si urob gastro vysetrenie
@taktotedanie áno aj tam mám namierené
Tiež mam asi uzlinu nad kľúčnou kosťou na lavo . No mam aj problémy so žalúdkom . Pocit na zvracanie bulbitida nejaké aftozne, edematozne zmeny na sliznici slabý reflux- gastroskopia no zabudol som doktorke povedať ze mam tu Hrčku. Lebo až vcera som sa dočítal co to môže byt … neviem ako sa tu píše osobná správa ..
Doktorka hovorí ze nic vážne a ja ze vždy mi je zle.Minulý týždeň som mal ct výsledku budú o pár dni . Veľký strach ľudia .. hlavne z tej pravdepodobne uzliny . Vsade to opisujú ako rakovina žalúdka
@jan123m Mne to zatiaľ uzavreli tak že nijak, obehla som si všetko, naozaj všetko. Gastro, ženské, hematologia, infekčné, zubár, neurológia a ktovie čo ešte...PET/CT, našli ešte ďalšie uzliny. Ale neuzavreli to, idú radšej na hematologii sledovať. Výsledky všade úplne v poriadku. V decembri som mala riadne silný zápal priedušiek, na snímku z rontgenu si na infekčnom myslia že som prekonala zápal pľúc na pravej strane. Takže tie uzliny možno z toho....neviem
@katarinazh ja som to hovoril svojej gastro Dr . Pozerala na mňa jak puk 😃 . Zrejme by tam uz boli aj iné príznaky .
Ahoj, ja som mala uzlinu, no nad kľúčnou kosťou a okrem toho aj iné zdravotné príznaky, no mne už prvé vyšetrenia niečo naznačili. Bola som na krv, ultrazvuk, CT...