Mám uzlinu pod kľúčnou kosťou

katarinazh
28. jan 2024

Ahojte, je tu niekto kto má uzliny pod kľúčnou kosťou? Bola nájdená 2cm uzlina. Mam nejaké zdravotné problémy ale konkrétne mi ešte nič nenašli.

danyelia
28. jan 2024

Ahoj, ja som mala uzlinu, no nad kľúčnou kosťou a okrem toho aj iné zdravotné príznaky, no mne už prvé vyšetrenia niečo naznačili. Bola som na krv, ultrazvuk, CT...

katarinazh
autor
28. jan 2024

@danyelia môžem správu?

danyelia
28. jan 2024

@katarinazh Jasné

taktotedanie
28. jan 2024

Hlavne si urob gastro vysetrenie

katarinazh
autor
29. jan 2024

@taktotedanie áno aj tam mám namierené

jan123m
2. mar 2024

Tiež mam asi uzlinu nad kľúčnou kosťou na lavo . No mam aj problémy so žalúdkom . Pocit na zvracanie bulbitida nejaké aftozne, edematozne zmeny na sliznici slabý reflux- gastroskopia no zabudol som doktorke povedať ze mam tu Hrčku. Lebo až vcera som sa dočítal co to môže byt … neviem ako sa tu píše osobná správa ..

jan123m
2. mar 2024

Doktorka hovorí ze nic vážne a ja ze vždy mi je zle.Minulý týždeň som mal ct výsledku budú o pár dni . Veľký strach ľudia .. hlavne z tej pravdepodobne uzliny . Vsade to opisujú ako rakovina žalúdka

katarinazh
autor
17. mar 2024

@jan123m Mne to zatiaľ uzavreli tak že nijak, obehla som si všetko, naozaj všetko. Gastro, ženské, hematologia, infekčné, zubár, neurológia a ktovie čo ešte...PET/CT, našli ešte ďalšie uzliny. Ale neuzavreli to, idú radšej na hematologii sledovať. Výsledky všade úplne v poriadku. V decembri som mala riadne silný zápal priedušiek, na snímku z rontgenu si na infekčnom myslia že som prekonala zápal pľúc na pravej strane. Takže tie uzliny možno z toho....neviem

jan123m
20. mar 2024

@katarinazh ja som to hovoril svojej gastro Dr . Pozerala na mňa jak puk 😃 . Zrejme by tam uz boli aj iné príznaky .