Ahojte uz tyzden mam covid, uz je to celkom lepšie az nato ze som strasne ale strasne unavena a bolia ma ramena a kolena...neviem ci mam volať dr a pýtať lieky alebo je to normálny covidovy stav..je to náročnejšie o to ze mam doma 1 rocne a 3.5 rocne dieta...čiže sa im treba aj venovať
ja som nemala ale citala som jednu doktorku, ktora povedala ze este 3 mesiace po nebola schopna fungovat, unava atd... takze asi normalne. Drzim palce
@patricka no pri Covide je to normálny stav....doktorka ti nemá na to čo dať....proti únave si nechaj v lekárni kúpiť koenzim Q10, na bolesť svalov - lieky od bolesti ak je to veľmi zlé....a oddychový režim....liečia sa len príznaky, lekár ti vie predpísať len ATB - ak sa pridruží bakteriálna infekcia, inak len vydržať a tlmiť príznaky volno predajnými liekmi....liek na Covid stále neexistuje....
Nepotesim ta...ja mam uz mesiac kovid a unava neprechadza a post covidove diagnozy pribudaju
aj po prekonaní bežnej chrípky je človek vyradeny z obehu mesiac..niekomu trva aj dlhšie kym sa dá dokopy
@red_cat môžem sa spýtať aké to sú? 🙄 A prajem skoré uzdravenie 🤗
@patricka musíš rátať s 2 až 3 mesiacmi po pozitivite, že môžeš byť "nemožná".
@patricka asi ťa nepoteším, chorá som bola zač. októbra a unavená som stále až tak, že prídem domov z práce a minimálne 2x týždenne si musím poobede pospať 🙁 v rúšku sa mi tak zle dýcha, že sa mi krúti hlava, pred chvíľou som musela predýchavať pri okne, čo mi bolo na odpadnutie.. a trieda plná detí 😥
@patricka ja som dva mesiaca po covide a unavená som stále veľmi