Mám už týždeň Covid, no únava neprechádza

patricka
26. feb 2021

Ahojte uz tyzden mam covid, uz je to celkom lepšie az nato ze som strasne ale strasne unavena a bolia ma ramena a kolena...neviem ci mam volať dr a pýtať lieky alebo je to normálny covidovy stav..je to náročnejšie o to ze mam doma 1 rocne a 3.5 rocne dieta...čiže sa im treba aj venovať

monkabohdalova
26. feb 2021

@patricka ja som dva mesiaca po covide a unavená som stále veľmi

majusikk
26. feb 2021

@patricka aj ja som doma ja pokasliavat môj 12 ročný syn tiež mam antibiotika a môj manžel leží v nemocnici volaj nech ti dajú lieky

cookie29
26. feb 2021

ja som nemala ale citala som jednu doktorku, ktora povedala ze este 3 mesiace po nebola schopna fungovat, unava atd... takze asi normalne. Drzim palce

mogaa
26. feb 2021

@patricka no pri Covide je to normálny stav....doktorka ti nemá na to čo dať....proti únave si nechaj v lekárni kúpiť koenzim Q10, na bolesť svalov - lieky od bolesti ak je to veľmi zlé....a oddychový režim....liečia sa len príznaky, lekár ti vie predpísať len ATB - ak sa pridruží bakteriálna infekcia, inak len vydržať a tlmiť príznaky volno predajnými liekmi....liek na Covid stále neexistuje....

red_cat
26. feb 2021

Nepotesim ta...ja mam uz mesiac kovid a unava neprechadza a post covidove diagnozy pribudaju

mogaa
26. feb 2021

@majusikk ATB sa dávajú len ak kašleš, aby sa predišlo bakteriálnej infekcii a zápau plúc, ale ak autorka nekašle tak ATB sú jej zbytočné

patricka
autor
26. feb 2021

@majusikk volala som a povedala mi ze je to normálny stav kovidovy ze na bolest tela mi nedá antibiotika...

patricka
autor
26. feb 2021

@mogaa nemam nejaký kašeľ, sem tam zakaslem nic hrozne...

patricka
autor
26. feb 2021

@mogaa dobre hento si dam kupit.inak beriem vit C vit D zinok, magnezko, kalobu...snažím sa oddychovať ked sa da nakoľko sa s mužom pri deťoch striedame lebo aj on ma covid..tak si dam paralen este a snáď bude dobre

miskakyska
26. feb 2021

aj po prekonaní bežnej chrípky je človek vyradeny z obehu mesiac..niekomu trva aj dlhšie kym sa dá dokopy

majusikk
26. feb 2021

@mogaa ďakujem za odpoved

yanina1983
26. feb 2021

@red_cat môžem sa spýtať aké to sú? 🙄 A prajem skoré uzdravenie 🤗

ema32
26. feb 2021

@patricka paralen každých 6 hodín kludne

panelacikova
26. feb 2021

@patricka musíš rátať s 2 až 3 mesiacmi po pozitivite, že môžeš byť "nemožná".

cukroska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikaeli
1. mar 2021

@patricka asi ťa nepoteším, chorá som bola zač. októbra a unavená som stále až tak, že prídem domov z práce a minimálne 2x týždenne si musím poobede pospať 🙁 v rúšku sa mi tak zle dýcha, že sa mi krúti hlava, pred chvíľou som musela predýchavať pri okne, čo mi bolo na odpadnutie.. a trieda plná detí 😥

cukroska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikaeli
1. mar 2021

@cukroska ja som to predtým nepoznala

cukroska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz