Ahojte, je tu niekto, kto má problémy s trávením po cisárskom reze ? Som skoro rok po cisárskom..mam veľké tráviace problémy, ťažoba , bolesť žalúdka a podobne stavy ako reflux ? Pocit že sa mi dá odgrgnúť a nejde to a keď áno, tak sa mi vráti akoby kyslé.... ( Bola som na vyšetrení v Martine, ale Gerd vylúčili), pritom bvsam týmto nepríjemným pocitom trpím každý deň , už keď ráno vstanem sa cítim zvláštne.... aj mám pocit, že mám úplne iné brucho a akoby poprehadzované orgány. Taktiež cítim a vidím pohyb čriev, čo predtým vôbec...aj má dosť zduva... pobehala som gastro, ORL ( lebo aby malo toho nemalo, mám čapy na mandliach ), pocit divný v krku az mi to tlačí do nosa a uší...do toho strašná bolesť chrbtice.... Ja už naozaj neviem, ako ďalej. Nedá sa mi takto fungovať, začínam mať strach z jedla......preto píšem sem ....
Kašeľ nemám, ani pálenie za hrudnou kosťou... Prosim vás veľmi pekne ....je tu niekto taký, kto má podobne problémy ?? prosím kontaktujte ma. Ďakujem za odozvu.
@sofi_f ahoj no to, že som videla pohyb čriev tak s tým som pochodula snáď všetkých doktorov. Každý si myslel, že myslím že zo zadku mi trčí črevo ;)
Záver sú zrasty a meteorizmus. Tým že boh vie ako to mám všetko pozrastene tak proste mi horšie trávi - preto ten pohyb čriev.
Inak keď som ti prestala riešiť, prešla na bezlaktozovu stravu tak mi to vcelku prešlo. Mne ten meteorizmus zistili na sono brucha a intoleranciu na laktozu na gastro.
Držím palce ale za mna máš teda zrasty.
@tehotna40 ja to mám v podstate už od leta..aj teraz som sa najedla, polovičnú malú porciu jedla a úplne sa cítim ťažko, plná...a tlak v pažeráka a žalúdku a pocit, že stále musím odgrgnúť a niekedy to nejde, tak ťažko a keď sa to podarí, mám pocit že sa mi vráti kyselina:(
Dnes som bola na sone brucha - všetko v poriadku, nič patologické... Zajtra idem na gastro, idú mi merať koľko kyseliny mám v bruchu, lebo doktorka mi povedala že to môže byť aj málo kyseliny, zastavené trávenie.. taktiež RTG ..ph metriA negatívna, ak mi nič nezistia, tak ja už neviem.....
@sofi_f no to môžeš mat kľudne zo zrastov pokial ti nič nezistili na gastro na nič intoleranciu. To je ten meteorizmus🙂 zato vidíš pohyb čriev. Ale mne už potom doktor povedal, že dajte si pohár vina a mal pravdu. Mala som to veľa aj zo psychiky. Ale tie zrasty doteraz keď rýchlo vstanem tak bolia. Som 5,5 roka po sekcií.
Držím palce ;)
@staskast je to možné , len či by to malo taký veľký vplyv na tlak v pažeráku a pobolievanie žalúdka..ktovie . Aj na dotyk ma bolí žalúdok a pocit že sa mi pri Tom častom a ťažkom grgani niekedy vracia.
A je pravda že aj stres robí veľa. Starostlivosť o dieťa , teraz korona a do toho štátnice a bakalarka 😏😏
Ďakujem pekne 💫
Ahoj , som po cisarskom síce len 2 mesiace ale mávam tiež bolesti žalúdka, pichanie na pravej strane pri pupku, tiež mi tak nejak divne trávi, jeden deň mam zápchu a na druhy deň ma úplne preháňa a ta tvoja veta s tým úplne iným bruchom ,tiež to tak cítim :(