Mám tetániu

jennifer235
14. aug 2024

Ahojte , bola som včera na pohotovosti, lekár mi napísal že mám tetania/panicka ataka sprievodná hypertenzia a tachykardia máte niekto niečo podobne ?

gemerka17
14. aug 2024

Tetaniu ma každý druhý človek. Je tu veľa veľa o tom popísané. Netreba zakladať ďalšiu tému. Pôvod hľadaj v psychike.

barbora854
14. aug 2024

@gemerka17 veď nech si každý založí temu akú chce s aktuálnymi poznatkami
Komu sa chce citát stariny

gemerka17
14. aug 2024

@barbora854 tema o tetanii je tu každý 3 deň. Dookola to isté. Liecba tetanie je hlavne o tom ako sa pacient snaží a pomôže si v podstate sám. Neexistuje zázračný liek a problém vyrieseny. Treba zabrať vo viacerých oblastiach. A to teda autorka očividne nemá vôbec v repertoari keď chce aby sme jej popod noštek naservirovali všetky poznatky. Je veľmi veľa vecí čo môže pre seba urobiť, ale musí to spraviť len a len ona. Ide o prístup a princíp. V diskusiách sa spomína veľa, veľa rád. 10 minút hľadania ju nezabije, lebo to je len a len začiatok. Keď sa nebude snažiť a chcieť sama preto niečo spraviť, aby jej bolo lepšie, potom zostane len a len fnukat ako sa nič neda a je jej strašne zle a ma milión príznakov.

lia1988
14. aug 2024

@gemerka17 A ako môžete vy vedieť čo autorka v repertoári má alebo nemá! Píše sem preto, lebo pýta radu. A my by sme jej ju mali poskytnúť pokiaľ máme podobný problém, alebo vieme "pomôcť-poradiť " . Toto od vás vôbec nie je pekné a hlavne "ľudské " písať o servírovaní pod noštek..ja by som jej veru naservírovala všetko pod ten noštek len preto, aby má záchytný bod a môže sa odraziť! Pre lepší život..život bez trápenia a bolesti. Ako naloží s informáciami je jej vec. A keď bude písať o ďalšie tri dni tak sa znovu ozvem. Som tu aj od toho aby poradím a vy by ste mali tiež! @jennifer235 áno aj ja mám tetániu a aj arytmiu plus iné..hlavne hlavu hore!,na všetko existuje riešenie, liek.

gemerka17
14. aug 2024

@lia1988 nech sa páči, môžeš začať písať všetky rady. Ideálne v rozsahu románu, je vela veci co sa da spraviť. Zatiaľ si jej neporadila nič. Pokial si autorka nesedí na kábli, už dávno zacala lustrovat fóra a diskusie, kde ma kopec, kopec rád. Ako sama vidíš, zatiaľ nikto nič konkrétne neporadil, jedine ja a dostala návod odkiaľ čerpať a to je to najcennejsie, lebo fakt je tu toho dost aj na MK aj na FB je obrovska skupina. Tetania je proste založená na tom, že sa treba aj trosku snažiť. (Zalozit hned diskusiu bez hľadania nie je dobra vizitka, tu vazne nejde o hladanie v ihle kopu sena). Tým že tetaniu ma veľké množstvo ľudí, viem ze veľmi veľa pacientov sa sťažuje ako sa má zle ale nepohnu ani prstom, aby sa mali lepšie a v podstate prežívajú, zatazuju často krát pohotovosti a sanitky, lebo hlavná príčina sa nerieši.

barbora854
14. aug 2024

@gemerka17 vy ste tak nevyzreta a zákerná osoba nehnevajte sa

lia1988
14. aug 2024

@gemerka17 My si tykáme? Takže milá pani múdra- absolútne nejdem strácať čas s osobou takého charakteru ako ste vy. Musia vás mať veľmi radi 😁 🤢želám všetko dobré a bozkávam 🤣🐄

lia1988
14. aug 2024

@barbora854 zákerná presne tak.

martul
14. aug 2024

@lia1988 jedno z pravidiel tejto stránky je tykanie 😊

gemerka17
14. aug 2024

@barbora854 ja čakám, že jej poradíš, úplne na kompletku s obrovským obsahom. Tak aby nemusela autorka čítať tie "stariny". Všetko pekne zhrnúť s najnovšími poznatkami. Nech sa páči, ukáž svoje vedomosti a ochotu pomôcť. Nasledujúce stránky diskusie čakajú. A tiež tuto @lia1988 ti môže pomôcť. Fakt ste zatiaľ poradili úplne veľký prd. Obe môžete začať písať konečne k veci.

lia1988
14. aug 2024

@martul nooo tak som zastaralá asi..teraz tu nejde o tykanie.

lia1988
14. aug 2024

@gemerka17 😂 tu ani Boh nepomôže @jennifer235 kľudne mi napíš 😊 vidíš že tu to nie je o radách.

barbora854
14. aug 2024

@reagujem na teba ako si si všimla lebo na také svine som alergická ak si mala zlý deň chod sa odbaviť na svojom mužovi ale zeny ktoré ti nič neurobili nechaj na pokoji !

barbora854
14. aug 2024

@gemerka17 reagujem na teba ako si si všimla lebo na také svine som alergická ak si mala zlý deň chod sa odbaviť na svojom mužovi ale zeny ktoré ti nič neurobili nechaj na pokoji !

gemerka17
14. aug 2024

@barbora854 mne sa nemusíš predstavovať, stačí, že si sa odprezentovala fakt v "skvelom" svetle na tomto fóre. A názor si urobí každý sám, keď to bude čítať. Odporúčam, aby si sa nad sebou vážne zamyslela, strápnila si sa už dosť. Choď sa vyspať, ráno keď vstaneš, popremýšľaj o tom o čom bol tento príspevok, možno ti zasvieti.

marianarem
14. aug 2024

@jennifer235 Tetania a panicka porucha su novodoba epidemia, je toho naozaj velmi vela. Je to tak, ze ozaj skoro kazdy den sa tu objavuje diskusia na tuto temu.

lia1988
14. aug 2024

@barbora854 kašli na ňu. Vidíš sama že to je druh čo potrebuje šíriť negativitu. Rady to ide rozdávať a sama je terčom posmechu. Ty sa rozčuľuješ a ju to baví,smejká sa a honí si ego. Kľud 🙂

jennifer235
autor
15. aug 2024

@gemerka17 pani gemerka prosim vas ak sa vám nepáči môj príspevok tak láskavo nekomentujte !!!! Ďakujem !!! Ja si môžem založiť aký chcem príspevok !! A tak isto aj ostatný ľudia !!!!! Alebo ste vy zakladateľ modrého koniku a určujeme tu pravidla !!! A ešte sa aj drzo chováte !!!!

jennifer235
autor
15. aug 2024

@lia1988 ano napíšem ti 🙂ďakujem

jennifer235
autor
15. aug 2024

@barbora854 ano je to jedna drzana a keď sa jej nepáčilo nemala mi tu komentovať !!!!!

mamina7070
15. aug 2024

@jennifer235 normalne sa objednaj klinicky psycholog/psychiater a zacni to riesit naucia ta techniky ako zvladat zachvaty a pripadne lieky

gemerka17
15. aug 2024

@jennifer235 mne je úplne jedno co budeš robiť. Rady si dostala. To, ze ty si obmedzena a nevies ich pochopiť, je tvoj problém. Nabudúce zbytocne nezatazuj pohotovost a rieš svoj psychicky stav.

jennifer235
autor
15. aug 2024

@gemerka17 🤣🤣🤣🤣

jennifer235
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lia1988
15. aug 2024

@jennifer235 a furt musí mať posledné slovo tá pina 🤣 nahlás ju a hotovo. Takéto drzé chovanie má ozaj len primitív a asi jej zaberáš miesto na pohotovosti keď ti tam "zakazuje " chodiť 😀 psychicky labilná osoba ktorá neunesie kritiku a trhá ju doma v kresle. Keď budeš mať čas ozvi sa 😊