Mám teplotu, opuchlo mi ucho a soplím

qwer2019
14. nov 2021

Ahojte,
Mala som tu príspevky o mojich chorých deťoch. Ako im zraziť teplotu a tak. Keď som so synom ležala v nemocnici, začala som choriet aj ja. Dnes sa mi už teploty splhaju na 39 a opuchlo mi ucho vnútri. Počujem asi na 40%... neviete co to môže byť? Samozrejme mam soplik. Nemala ste s tým niektora skúsenosť? Poprípade nemôže ísť o covid? V piatok min. Týždeň a v utorok som bola testovaná AG testom, ale vyšiel negatívne. Poprípade ako uľaviť bolesti ucha? Ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
qwer2019
autor
14. nov 2021

@viestta ja som mu volala v piatok. Dal mi antb.

qwer2019
autor
14. nov 2021

@viestta ale zatiaľ žiadny posun k lepšiemu. Skôr naopak.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
qwer2019
autor
14. nov 2021

@viestta tam by ma objednali až za pár mesiacov

simca06022011
14. nov 2021

@qwer2019 preco by ta na orl objednali za par mesiacov? pekne sa tam zajtra objednaj ak ta velmi boli ucho. Inak to mozes mat z dutin,ak mas sople, zapchaty nos... cistit, kvapkat a atb brat a dufat ze zaberu. Mna usi bolia vzdy ked mam "nadchove" choroby... a nikto iny to nevie zhodnotit ako orl lekar.

janinah
14. nov 2021

ORL nie je nutné.atb máte.treba počkať kým záberu.ucho presnejšie zvukovodu si môžete vytietrat s betadine roztokom.mozete si kvapkat burrow kvapky z lekárne.poriadne kvapkat aj vyfukany nos.ten pocit hluchoty môže súvisieť s nosom.uvidite ako sa to bude vyvijat

dadis
14. nov 2021

@qwer2019 Velmi dolezite pri zapale stredneho ucha su nosove kvapky, ktore stiahnu sliznicu v nose...nasivin, olynth a pod..

evkamotka
14. nov 2021

Zavolaj na orl a porad sa. Inak synovi dali kazdy, raz termín za par dni. Daju termin hned pri bolestivom/akutnom stave. Mozno povedia, ze netreba chodit ale aspon to skonzultuj