Pomoc, dievky. Chytila ma strašne zimnica a mala som teplotu 37,7. Zobrala som paralen a trochu mi klesla teplota na 37,4. Co mam robiť? Cítim ze sú to pravdepodobne prsníky, dala som si kapustne listy. Vravia mi ze mam odsat mlieko, druhí zase že ísť na pohotovosť, prosím poraďte co mam robiť 😪
@vasjar ja som to mala dosť často, kapustne listy sú fakt super, dojčiť môžeš aj s paralelnom a mne pomohlo aj odsávať alebo aspoň po dojčení v sprche ešte trocha pod teplou vodou rozmasieovat .Ak ti do 2-2 dňoch neklesne teplota a nepoľaví to chod ku dr. Sú antibiotiká, ktoré môžeš brat pokojne aj pri dojceni
Baby opäť to prišlo na mňa dnes v noci. Zimnica a triaška, teplota nebola až tak zvýšená. Bude sa to ešte opakovať.?
Ak dojcis a boli Ta prso, resp. je červené, je dosť možné,že chytas zápal. Kapustne listy sú super. Ak to nie je nevyhnutné, Paralen si dávaj,až keď máš horúčku,zvýšená teplota je pre telo žiaduca. Dojči čo najčastejšie, dieťatko často prikladaj, je to tá najlepšia odsávačka. Držím palce!