Mám ťažkú depresiu a teraz počujem aj hlasy

24. máj 2023

Liecim sa uz dlhsie na tazku deoresiu beriem kopu liekov. Vcera vever som pocula hlasy v hlave a hovorila som dietatu aby uz uz bolo ticho a spalo a on uz davno spal. Velmi sa bojim. Vybavilo sa mi ze ked som bola mala tiez som obcas v hlave pocula nejake hlasy ale vzdy som to nejak zahnala aby uz prestali a potom to nejak vymizlo. No teraz sa velmi bojim

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
66simonka66
24. máj 2023

Navštív čo najskôr lekára, najlepšie ešte dnes. Nastaví ti liečbu a všetko bude dobré, len naozaj k nemu choď čo najskôr.

janetinka27
24. máj 2023

ahoj, chod k lekarovi, ako sa pise aj vyssie. najlepsie dnes. zver sa aj blizkej osobe alebo osobam, aby ta podporovali a pripadne aj pomohli s dietatom. je dolezite, aby si nebola na to sama.

lelelienka
24. máj 2023

K lekarovi cim skor a hlavne o dieta nech sa postara niekto iny, aby si mu neublizila.

patricia_b
24. máj 2023

Choď k Dr. ja počujem hlasy len keď som v ataku a potom nasleduje hospitalizácia, môžeš byť veľmi vyčerpaná, že si hlava robí čo chce, alebo môžeš byť chorá, určite stojí za zváženie navštíviť psychiatra, nie je to žiadna hanba. Držím ti palce, aby si dobre dopadla 🙂

nepic
24. máj 2023

Určite to nie je hanba,treba čím skôr navštíviť lekára ideálne dnes a najlepšie hneď. Je normálne,že keď sa stav zmení,alebo zhorší tak idem k lekárovi a je to jedno,či sa to týka srdiečka, hlavy,alebo chrbáta. Aj kôli tomu dieťaťu čo spomínaš,ale hlavne kôli sebe.

autor
24. máj 2023

Dakujem vam vsetkym hned o osmej som bola za nou akurat idem domov. Pridala mi dalsie tabletky ze tuto situaciu musime dostat pod kontrolu 😢 bojim sa ako budem vychovavat deti. Toto vsetko prislo az ked uz boli na svete. Depresia tazka a teraz tie hlasy. Dufam ze to prestane ked mi nasadila dalsie lieky. Prosim vas bude dobre ?

patricia_b
24. máj 2023

Neboj zvládneš to, ja sa liečim 4 roky a malý bude mať 6 v júli. Je lepšie to podchytiť v základoch, ale aj s hlasmi sa dá starať o dieťa, aj keď je to ťažké, mne pomáha muž napríklad, tak popros ak máš koho, aby ti pomohol, kým nie si stabilizovaná

divokykonik
24. máj 2023

Ja som mala najhoršiu formu depresie, síce som nepočula hlasy, ale dostala som sa z toho. Trvalo mi to rok a pol.

sandra_kul
24. máj 2023

joj, moja, k psychológovi by som zašla. a ak už k nejakému chodíš, tak mu to musíš jednoznačne povedať, to je vážna vec. môže to prerásť do niečoho horšieho a to zrejme nechceš. zdravie je na prvom mieste ♥ hlavne to neodkladaj.

66simonka66
24. máj 2023

Neboj, určite bude dobre, len treba nájsť správnu liečbu. Teraz ti lekárka dala lieky, hádam zaberú. Veľmi ti držím palce. ❤️ Si statočná, to zvládneš.

obonova7
24. máj 2023

Neboj to zvládneš aj ja mám ťažkú depresiu včera som bola prvý krát u psychiatra a tiež mám také stavy ale snažím sa to zvládať . Super bola si u doktora tak to dáš

lalenka33
24. máj 2023

Aké lieky užívaš? Čo ti pridala? Kľudne mi napíš IP, som farm.laborantka.

autor
25. máj 2023

@lalenka33 napisem